Ana SayfaDizilerTozluyaka 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Ali'ye Ölüm Tuzağı Kuruyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Ali’ye Ölüm Tuzağı Kuruyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinema salonunda ekrana çıkan Cemre onlara, iyi oyun nasıl olurmuş öğreteceğini söyler. Ali, Kenan’ın evinde kalmaya başlar. Kenan Berk’e, Ali’ye bir daha zarar verirse kendisini karşısında bulacağını söyler. Mavi ile Ali yakınlaşır. Çağrı ise Zeynep’e, ona ihtiyacı olduğunu söyler. Berk, Ali’yi bulup onun kafasına sopayla vurup yere düşürür. Tozluyaka 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Berk Ali’ye ölüm tuzağı kuruyor.

Pazar Dizileri 2022

Berk Ali’ye Ölüm Tuzağı Kuruyor!

Tozluyaka 16. bölüm 2. fragmanında; Berk, Ali’yi tuzağına çekmek için bir plan yapıyor. Ali ve arkadaşları Mavi’den duydukları şeye inanıyor. Berk, Ali’yi tuzağa çekip onu derin dondurucuya kilitliyor. Derya, her yerde Ali’yi arıyor. Ancak bulamayınca Ali için endişelenmeye başlıyor. Ali ile Berk, kavgaya tutuşuyor ve her ikisi de derin dondurucunun içinde kalıyor. Berk ile Ali, oradan nasıl kurtulacak?

İşte Tozluyaka 16. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Osman, Zeynep ile Arap’ı Cemre’nin başında görünce onların bu cinayetle bir ilgilerinin olduğunu düşünür. Ali, Zeynep ve Arap ise, Osman’ı Cemre’nin cesedinin bulunduğu yerde onu elleri kanlı bir şekilde bulunca onun oğlunun intikamını almak için Cemre’ye zarar verdiğini düşünürler. Zeynep, cinayet yerinde bulduğu aleti alıp Osman’ı korumak için saklar.

Bunu Arap’a anlatır. Berk, Osman’ın katil olacağını düşünmez ve onun mahalleden sevdiği birini korumak istediğini anlar. Özellikle Ali, Zeynep ve Arap’ı takibe alır. Arap, babasının annesiyle boşandığını öğrenir. Onun bu yaptığını affedemeyen Arap evi terk eder.

Bilal onu alıp Kader’in yanına götürür. Kader Arap’ı eve buyur eder. Kenan, Önder’in Derya’nın yakınlarında olmasından rahatsız olur. En sonunda Önder, Derya’yla onun arasında olan şeyin çok önceden yaşanıp bittiğini söyler. Kenan ise, kendisinin bitti demeden bitmeyeceğini söyler.

Cinayet silahının Tozluyaka’da olduğunun ihbarını alan polis Ali, Arap ve Zeynep’in evini arar. Ali, Zeynep’ten aldığı cinayet aleti Kenan’a verir. Berk, babasının Ali’ye yardım ettiğini anlayıp onunla tartışır. O sırada Ali oraya gelir ve Berk’le tartışmaya başlıyor. Berk, yanlışlıkla Ali’yi o cinayet aletiyle yaralar.

Kenan, Ali’nin yarasını pansuman edip bu olaydan annesine bahsetmesini istemez. Telefonlarına mesaj gelen öğrenciler okulun sinema salonunda bir araya gelir. Orada neden olduklarını düşünürken ekrana Cemre çıkar. Onlara kendisini özleyip özlemediğini sorar.

Tozluyaka 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berk Ali’ye Zarar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler