Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye 12 Ekim 2022'de Neler Oldu?

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye 12 Ekim 2022’de Neler Oldu?

Türkiye’nin en çok sevilen yarışmalarından birisi olan ve TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’nin son bölümünde neler oldu? Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir rekabet ile haftanın 2. eleme adayı oyunu oynandı.  Yarışmacılar Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından belirlenen menüyü hazırlayabilmek için büyük bir mücadele ile yarıştılar. Menüyü en iyi şekilde hazırlayan takım, haftanın 2. dokunulmazlığını aldı. Kaybeden takım ise haftanı 3. ve 4. eleme adaylarını potaya gönderdi.  Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef hangi takım kazandı? Hepsine yazının devamından ulaşabilirsiniz.

masterchef 12 ekim 2022
 

 

Masterchef 12 Ekim 2022’de Neler Oldu? 

12 Ekim 2022 tarihinde TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’nin son bölümünde heyecan doruktaydı.  İlk olarak mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele sergilediler. Daha sonra haftanın 3. ve 4. adayları belirlendi. Yarışmacılar,  Danilo, Mehmet ve Somer şefin belirledikleri menüyü hazırlayabilmek için canla başla uğraştılar.

masterchef türkiye 2022

Masterchef Türkiye Dokunulmazlığı Kim Aldı? 

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele ile yarışan takımlar arasında haftanın 2. dokunulmazlığını alan takım Kırmızı takım oldu.

masterchef türkiye 2022

Masterchef Türkiye Bireysel Dokunulmazlığını Kim Aldı?

Son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Kaybeden mavi takım ise kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Yağız oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler