Ana SayfaDizilerYasak Elma 105. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Hasan Ali'yi Zehirliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 105. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Hasan Ali’yi Zehirliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 104. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız ile Çağatay, son anda yanmakta olan evden kurtuluyor. Hasan Ali, Şahika ve Zehra ile birlikte Çağatay’ın evinde kalmaya başlıyor. Şahika’dan bir an evvel boşanmak isteyen Hasan Ali, ona kumpas kuruyor. Bunu öğrenen onunla iş birliği yapmış gibi görünüp Şahika’ya gidip durumu anlatıyor. Şahika, Hasan Ali’yi zehirliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Hasan Ali’yi Zehirliyor!

Yasak Elma 105. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hasan Ali, oğluyla Yıldız’ı son anda kurtarıyor. Yıldız, kendisine geldikten sonra onlara gördüğü rüyayı anlatıyor. Evin biri tarafından yakıldığı anlaşılıyor. Cansu, evin etrafında dolanıp birilerinin ölüp ölmediğini öğrenmeye çalışıyor.

YASAK ELMLA 104. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız ile Çağatay’ın ölmediğini öğrenince, yeni planlar peşine düşüyor. Ömer’i takip edip onunla yakınlık kuruyor ve onların Çağatay’ın evinde kaldığını öğreniyor. Hasan Ali, Şahika’dan bir an önce boşanmak için onun şirket hesabından zimmetine para kaçırmış gibi gösteriyor.

Yıldız’ın baş dönmesi ve mide bulantısından herkes onun hamile olduğunu zannediyor. Test yapan Yıldız, hamile olmadığını anlıyor. Çağatay, şirketini Korelilere satıp yurt dışına taşınmayı düşünüyor. Bunu öğrenen Hasan Ali, oğlu yurt dışına gitmesin diye satışı engelliyor. Çağatay, bu duruma çok üzülüyor ve işin içinde başka işler olduğunu anlıyor.

Yıldız, annesine direksiyon dersi vereyim derken Hasan Ali’nin arabasıyla kaza yapıyor. Polisler kapıya gelince Yıldız, Hasan Ali’den yine azar işitiyor. Ender, Hasan Ali’nin planını öğrenip ona Şahika’dan kurtulmak için yardım edeceğini söylüyor. Hasan Ali’nin konuşmalarını ses kaydı alarak gidip Şahika’yla buluşuyor.

Ona kaydı dinletip Hasan Ali’nin ondan kurtulmaya çalıştığını söylüyor. Şahika, durumu öğrenir öğrenmez Zehra’yla görüşüp ona evdekileri yeni evlerinde yemeğe davet etmesini istiyor. Evde kimse yokken Şahika, Hasan Ali’ye yemek hazırlatıyor. Yemeğin üzerine ilaç döküyor. Hasan Ali, yemekten bir kaç lokma yedikten sonra fenalaşıyor.

Şahika’nın kendisini zehirlediği anlayan Hasan Ali, yere yığılıyor. O sahneyi daha önce gördüğünü söyleyen Şahika, onu orada bırakıp gidiyor.

Yasak Elma 104. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali’yi Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler