Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Mavi'yi Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Mavi’yi Kurtarabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 46. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yahya, Bora’nın Elvan’ın erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Sancar, kaçmak zorunda kalıyor. Mavi ona, inanıyor ve gidip Sedat’la, Sancar’ı şikayet etmemesi karşılığında bir anlaşma yapıyor. Kavruk, vuruluyor. Sedat’ın arabası yoldan çıkıp kaza yapıyor. Sancar, Mavi’yi kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Mavi’yi Kurtarabilecek Mi?

Sefirin Kızı 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yahya, Bora ile Elvan’ı şakalaşırken görüp öfkeyle dükkana giriyor. Bora’nın üzerine yürüyünce Elvan araya giriyor ve onun erkek arkadaşı olduğunu söylüyor. Yahya, üzgün bir şekilde dönüp gidiyor. Halise, soruşturma süresince hapse atılacağını öğreniyor. Avukat, Halise’nin rahatsızlığını öne sürüp tutuksuz yargılanmasını istiyor.

SEFİRİN KIZI 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, kanlar içinde yere yığılıyor. Sancar, elinde bıçakla kala kalıyor. Mavi, ona inandığını ama olayı çözene kadar kaçmasını söylüyor. Sancar, kaçıp bir yerde saklanıyor. Onun nerede olduğunu bilen Kavruk, Mavi’ye ata binmeyi öğretiyor. Mavi, Gece’yle birlikte Sancar’ın yanına gidip ona erzak götürüyor.

İkili o geceyi birlikte geçiriyor. Güven’in adamları Mavi’yi takip ettiriyor. Sedat, Mavi’yle pazarlık yapabilmek için polise ifade vermiyor. Elvan, Halise’nin yanına gidip onunla yüzleşiyor. Ona bir sevgilisi olduğunu da söylüyor. Daha sonra Bora’nın yanına gidip, ona aslında kısır olmadığını öğrendiğini söylüyor.

Mavi, Kavruk’tan Sancar’a bir ses kaydı gönderiyor. Sancar, kendisi ve Melek için Mavi’nin Sedat’la anlaşma yapacağını öğreniyor. Mavi, Sedat’ın yanına gidip onunla birlikte olmayı kabul ediyor. Sedat, Mavi’yi de alıp arabayla yola çıkıyor. Onu götüreceği yerden kaçamayacağını ve sadece kendisiyle olacağını söylüyor.

Güven’in adamları Sancar’ın yerini buluyor. Kavruk, Sancar’ı kurtarmak için siper alıyor ve kendisi vuruluyor. Sancar, Kavruk’u hastaneye yetiştirmek istiyor. O ise, kendisini bırakıp Mavi’yi kurtarmasını istiyor ve kendinden geçiyor. Mavi, Sedat’la gitmektense ölmeyi tercih edeceğini söyleyip direksiyonu kırıyor.

İkili, büyük bir kaza geçiriyor. Mavi ile Sedat, yaralanıp arabanın içinde kala kalıyor. Sancar, Mavi’yi bulup kurtarabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler