Ana SayfaDizilerMaraşlı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Hilal'i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Hilal’i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, Azer’den sonra Sadi’yi de öldürüyor. Hilal, Maraşlı’yı kaçırtıp bir hafta boyunca işkence ettiriyor. Kızıyla tehdit edilince Maraşlı, görevine geri dönmeyi kabul ediyor. İlhan, uyuşturucu kaçakçılığı için zorlanıyor. Maraşlı’nın geri döndüğünü öğrenen Mahur, onun evine gidiyor. Mahur, Hilal’i karşısında görünce şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Hilal’i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Maraşlı 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, kendisine kurulan pusudan sağ kurtulup Sadi’yi yakalıyor. Savaş, tüm malların yerini bilen Sadi’nin ölmesini istemiyor. Ancak Maraşlı, onu öldürüyor. Hemen Savaş, oradan kaçıp Maraşlı’nın elinden kurtuluyor. Necati, kardeşiyle buluşmak için yeni bir mekan ayarlıyor. İkili orada buluşuyor.

MARAŞLI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hilal, görevini bıraktığı için Maraşlı’yı aldırıp bir hücreye kapattırıyor. Maraşlı, günlerce bir hücrede işkenceye maruz kalıyor. En sonunda pes ediyor. Eski eşi olan Hilal, Maraşlı’nın bu davranışından dolayı operasyona baştan başlamak zorunda kaldıklarını söylüyor. Ayrıca, kızının can güvenliğini sağlayamadığı için Maraşlı’yı kızını ona vermemekle tehdit ediyor.

Maraşlı, mecbur kalıp görevine geri dönüyor. Tezel ailesinin içindeki haini bulmak için işe koyuluyor. Mahur ise, hastaneden çıkıyor. Maraşlı’nın gittiğini öğrenip üzülüyor. İlhan, tam kaçmak üzereyken polisler onu Okan’ın cesedini teşhis etmesi için morga götürüyor. Savaş, elindeki görüntülerle İlhan’ı tehdit edip uyuşturucu sevkıyatı yapmaya zorluyor.

İlhan, sevkıyattan önce bir çanta dolusu para alıyor. Maraşlı’yla buluşup ona durumu anlatıyor. Ona, malların yerini söylüyor. Maraşlı, Savaş’ı zor durumda bırakmak için malların bir kısmını alıp yok ediyor. Suç, Savaş’ın üzerine kalıyor. Maraşlı, düzenlediği baskında Savaş’la Necati’nin saklandığı yeri buluyor.

Onun gelmesiyle Necati ile Savaş kaçıyor. Ama Necati, elindeki içki kutusunu yere düşürüyor. Maraşlı, Hilal’in yanına gidip evdeki hainin Necati olabileceğini söylüyor. Hilal, kızını Maraşlı’nın evine getiriyor. Mahur, Maraşlı’nın abisiyle konuştuğunu duyup hemen onun evine gidiyor. Ama kapıyı Hilal açıyor. Maraşlı, görevi için Mahur’dan vaz mı geçecek?

Maraşlı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Görevini Bırakmak İsteyince İşler Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler