Ana SayfaDizilerYasak Elma 104. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali'yi Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 104. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali’yi Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 104. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, beş yıldır komada olduğunu ve uyandıktan sonra Çağatay’ın Cansu ile evlendiğini, Hasan Ali’nin her şeyini Sedai’ye kaptırdığını, Ender’in onunla evlendiğini görür. Yasak Elma 104. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahika, Hasan Ali’yi öldürüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Hasan Ali’yi Öldürüyor Mu?

Yasak Elma 104. bölüm 1. fragmanında; Yıldız’ın başının dönmesi ve midesinin bulanmasıyla herkes onun hamile olabileceğini düşünmeye başlıyor. Şahika, Hasan Ali’yle yemek yiyor. Hasan Ali, yediği yemekten sonra fenalaşıp yere yığılıyor.

İşte Yasak Elma 104. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 103. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Cansu’nun yaktığı evde Çağatay’la kapalı kalır. Orada kabus görmeye başlar. Hastanede gözlerini açan Yıldız, doktordan beş yıldır komada olduğunu öğrenir. Çağatay, Yıldız’ı görmeye gelir ve ona, bu süre içinde evlendiğini söyler. Yıldız, ikinci şokunu yaşar.

Bu süre içinde Hasan Ali, her şeyini Sedai’ye kaptırır. Beş parasız kalan Hasan Ali, seyyar kebapçılık yapmaya başlar. Sedai, holdingin başına geçip Ender’le evlenir. Şahika ise, normalin tam tersi iyi niyetli biri olur. Zehra ile şarkıcı olur. Hayati ise, Şahika’nın menejeri olur. Bu arada Şahika, Hasan Ali’yi bırakmıyor ve sürekli onu ziyarete gider.

Yıldız’ın uyandığını duyan Cansu Çağatay’a, Halit Can’ın kendi oğlu olduğunu ve ona vermeyeceğini söyler. Çağatay, Cansu’dan gizli Halit Can’ı annesine götürür. Ama Halit Can, annesini tanımaz. Annesi olarak Cansu’yu bilir. Feride hanım ise, Cansu’dan çok korkar. Onunla aynı sofraya bile oturamaz.

Ender, Sedai’yle birlikte Şahika’yı dinlemeye gidip, onu rencide edecek her şeyi yapar. Şahika, Ender’in istek şarkısını bile Zehra’yla birlikte söyleyip ona boyun eğer. Hasan Ali, Şahika’ya aşık olur. Ondan boşandığı için çok pişman olur. Caner’in ablası ile arası evliliği yüzünden bozulur.

Cansu, Yıldız’ı alıp Halit Can’ın okuluna götüreceğini söyler. Ama yolda ona, Halit Can’ı ona vermeyeceğini onun annesinin kendisini olduğunu sürer. Yıldız, aşırı hız yapan Cansu’ya engel olmaya çalışırken araba uçurumdan aşağı yuvarlanır. Tüm bu olayları kabusunda gören Yıldız, Çağatay’la birlikte hala yanan evde yerde baygın yatar.

Yasak Elma 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Gördüğü Kabustan Uyanabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler