Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 30. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliço Vartolu'nun Yanına Gidip...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 30. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliço Vartolu’nun Yanına Gidip İsyan Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Amca Cumali, mallarını yakanların kimler olduğunu anlar. Hepsini tek tek uyarır. Vartolu’yu yanına çağırıp malları yakanın Yamaç olduğunu bildiğini, eğer durmazlarsa verdiği sözden döneceğini söyler. Yamaç’ı karşısına alan Vartolu, onu durması için uyarır. Çukur 4. sezon 30. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Aliço, Vartolu’nun yanına gidip isyan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Aliço Vartolu’nun Yanına Gidip İsyan Ediyor!

Çukur 4. sezon 30. bölüm ön izlemesinde; Amca Cumali tarafından dövülen Aliço, Vartolu’nun karşısına çıkıp ona, babasının sözlerini hatırlatıyor. Vartolu, Aliço’nun sözleri karşısında ne diyeceğini bilemiyor.

İşte Çukur 4. sezon 30. bölüm ön izlemesi…

ÇUKUR 4. SEZON 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Sünnet düğünü devam ederken Amca Cumali, mallarının patlatıldığını öğrenir. Adamlarını malları koruyamadıkları için tek tek öldürmeye başlar. Birisi gördüğü kişiyi tanıyacağını söyler. Düğün salonunun yukarısındaki candan adamına oradakilerden hangisinin o adam olduğuna bakmasını ister.

Adam, Medet’i tanıyıp adamlardan birinin o olduğunu söyler. Diğer adamların Yamaç, Cumali olduğunu bilen Amca, düğüne geç kalanları tespit ettirir. Metin’in oğlunu kaçırıp ona tekrar oğlunu verip onu oğluyla tehdit eder. Medet, düğün salonuna hediyeleri almak için döndüğünde çok kötü dövdürür.

Kanlar içinde kalan Medet, İdris’in hediyelerini kendi elleriyle eve bırakıp gider. Ertesi gün Vartolu, onun yanına gelip ona börek getirir. Medet, dayak yediğini ona göstermemek için dışarı çıkmaz. Yamaç, Efsun’u kapatığı yere kendisini de kilitler. Ona, beraber iyileşeceklerini söyler. Efsun, çıkmaya çalışınca Yamaç, ona kızını hatırlatır.

Kendi isteğiyle kapıyı üstünden kilitler. Cumali, Aliço’nun evini geri almak için mekana gider. Orada çıkan kavgada yaralanan Cumali eve yüzü gözü yaralı bir şekilde döner. Damla, ondan bu davaları çocuğu için bırakmasını ister. Ertesi gün Cumali, pazara çıkar. Amcası yanına gelip onu, alenen karısı ve çocuğuyla tehdit eder.

Bu arada amca, Kulkan’ı bulup Yamaç’ın neden korktuğunu öğrenir. Dayak nasibinden Aliço ile Emmi de alır. Böyle olunca Yamaç’ın gücü azalır. Amcası Vartolu’yu yanına çağırıp, Cumali’nin ve Yamaç’ın yaptıklarını ona anlatır.

Böyle devam ederse sözünden döneceğini söyler. Vartolu, Yamaç’ı babasının mezarının başında bulur. Ona, artık durmasını ister. Eğer durmazsa, olacaklardan sorumlu olmayacağını söyleyip kardeşinin karşısında, amcasının yanında olacağını belli eder.

Çukur 4. Sezon 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Amcasına Karşı Tek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler