Ana SayfaDizilerYargı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Köşke Operasyon Düzenliyor!

İlgili Postlar

Yargı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Köşke Operasyon Düzenliyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’e ulaşamayınca onun kuyu katilinin elinde olduğunu anlıyor. Tüm ekip kuyu katilini bulup Ceylin’i onun elinden kurtarmak için seferber oluyor. Ceylin, kendisini gibi diğer tutulanlarla birlikte akıbetlerinin ne olacağını bekliyor. Ilgaz, kuyu katili ile ilgili önemli bir bilgiye ulaşıyor. Katil kim çıkacak? Yargı 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, Ceylin ve diğer rehineleri kurtarmak için köşke operasyon düzenliyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Köşke Operasyon Düzenliyor!

Yargı 40. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz ve ekibi artık Ceylin ile diğer rehinelere ulaşmaya çok yaklaşıyor. Ceylin’i rehin alan kişinin adliye muhabiri Burak olduğu bilgisine ulaşılıyor. Bunun kesin bir bilgi olduğunu düşünen Ilgaz, Ceylin ve onunla birlikte tutulan diğer kişilere ulaşabilmek için köşke bir operasyon düzenliyor. Büyük bir titizlikle sürdürülen operasyonda Ilgaz ve ekip köşke giriyor. Ceylin, sağ kurtulacak mı?

İşte Yargı 40. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars, görevini tehlikeye atıp kardeşinin katilini kendi başına bulmaya çalışırken başı büyük belaya giriyor. Ceylin kuyu katilinin hedefi oluyor. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulan Ceylin, büyük bir şok içine giriyor. Ilgaz’ın ise henüz Ceylin’in kaçırıldığından haberi olmuyor. Ceylin’i her yerde arayan Ilgaz bulamayınca onun katil tarafından kaçırıldığından emin oluyor.

Ilgaz, hemen katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınıyor. Ceylin’i kaybetme korkusu yaşayan Ilgaz, büyük bir yıkıma uğruyor. Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda buluyor. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilmek için uğraşıyor.

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Hepsinin aklında aynı soru oluşuyor. “Neden biz ve katil bizden ne istiyor?”

Ceylin, kapatıldığı yerde katilin kim olduğunu araştırmaya çalışırken saldırıya uğruyor. Nerede olduğunu bile bilmeyen Ceylin’in beklemekten ve denileni yapmaktan başka çaresi kalmıyor.

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını gösteriyor. O da Pars gibi can evinden vuruluyor. Ama vakada çok hızlı yol almak zorunda olduğunu da biliyor. Ilgaz bu yolda, en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyi düşünmüyor.

Yargı 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Tutulduğu Yerde Saldırıya Uğruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler