Ana SayfaDizilerYargı 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Tutulduğu Yerde Saldırıya Uğruyor!

İlgili Postlar

Yargı 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Tutulduğu Yerde Saldırıya Uğruyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 39. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’in ortadan kaybolmasıyla onun kaçırıldığından şüphelenmeye başlar. Onu gidip ailesinin evinde arar. Aylin de, Ceylin’in yerini bilmediğini söyleyince korktuğunun başına geldiğini anlar. Eren’in araştırması da katilin yeni bir aile oluşturduğu yönünde olunca katilin Ceylin’i yakaladığı netlik kazanır. Ceylin ise, katilin elinden kurtulmanın yollarını arar. Yargı 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin, tutulduğu yerde saldırıya uğruyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Tutulduğu Yerde Saldırıya Uğruyor!

Yargı 39. bölüm 2. fragmanında; Ceylin, tutuklu bulunduğu köhne depodan kurtulmanın hesabını yapıyor. Bunun için kendisi gibi esir tutulanlarla plan yapma uğraşına giriyor. Bu sırada tutuklu erkeklerden bir tanesi katili tanıdığını düşündüğü Ceylin’e saldırıyor. Diğer yandan Ilgaz, Ceylin’i bulabilmek için büyük çaba harcıyor.

İşte Yargı 39. bölüm 2. fragmanı…

ARGI 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, henüz gizemini koruyan kuyu cinayetlerinde iki yıl önce kaybolan ailenin fotoğrafından yola çıkarak, katilin öldürdüğü insanların yaşlarıyla o fotoğraftaki insanların yaşlarının aynı olduğunu anlayıp katilin kendisine bir aile yarattığını düşünür. Bu düşüncesini ekip arkadaşlarına da söyler.

Öte yandan Ceylin, Ilgaz’a söz verse de olayı farklı yollardan araştırmaya başlar. Pars, kardeşi Neva’nın sır dolu ölümü ve bir türlü katilin bulunamaması ile birlikte, her geçen saat psikolojik olarak çökmektedir. Mesleğini bir tarafa bırakan Pars tamamen kardeşinin katilini bulmaya odaklanır.

Pars’ın eline olay yerinde başka bir drondan görüntülenmiş bir fotoğraf geçer. Fotoğrafın arkasındaki notu okuyan Pars, fotoğrafı gönderen kişiyle görüşür. Adam Pars’tan, Derya’nın iddianamesini değiştirmesini ister. Pars Derya’dan, iddianameyi iş sahiplerinin lehine değiştirmesini ister.

Derya, Ilgaz ile Eren’in yanına gidip Pars’tan şüphelenip onun ceplerini karıştırdığını ve bulduğu fotoğrafın arkasındaki notu okuduğunu, onlara Pars’ın kardeşinin katilini bulmak uğruna yanlış şeyler yaptığını anlatır. Ilgaz, Eren’den Pars’ı takip etmesini ister. Pars, o adamlarla buluşur ve onlara o iddianameyi değiştirilmesini sağlayacağına söz verir.

O sırada polis ekipleri oraya baskın yapar. Pars, Eren ve Ilgaz’ı karşısında görünce çok utanır. Bu arada Ceylin’i birisi bayıltıp sürükleyerek götürür. Ceylin’in elini ayağını bağlayan kişi onu bagaja koyup bir yere götürür. Orada bulunan kişilerden birisi Ceylin’in gözünü açar. Ceylin gözünü açtığında orada daha önce kaçırılan biri çocuk 4 kişi görür. Ceylin, seri katilin eline düştüğünü anlar.

Yargı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Katil Tarafından Kaçırıldığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler