Ana SayfaDizilerGül Masalı 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Herkes Gonca'nın Toprak'ı Affetmesi İçin...

İlgili Postlar

Gül Masalı 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Herkes Gonca’nın Toprak’ı Affetmesi İçin Seferber Oluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 17. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde;Toprak’a haksızlık ettiğinin farkına varan Gonca, ondan af dilemeye ve her şeye kaldıkları yerden başlamaya karar verir. Ancak Ece’nin kurduğu sinsi oyundan haberi olmaz. Gonca’nın bu kez gördükleri asla kabul edebileceği türden şey değildir. Toprak’ın artık Gonca’ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmaz. Gül Masalı 17. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Herkes Gonca’nın Toprak’ı affetmesi için seferber oluyor.

Pazar Dizileri 2022

Herkes Gonca’nın Toprak’ı Affetmesi İçin Seferber Oluyor!

Gül Masalı 17. bölüm 1. final fragmanında; Rıfat ağa, Toprak’la Ece’nin evlenmesini istiyor. Canan ise, bu evliliği onaylamıyor. Gonca’nın yanına gidip ona, oğlunun tükendiğini Gonca’dan kendisini de oğlunu da affetmesini istiyor.

İşte Gül Masalı 17. bölüm 1. final fragmanı…

GÜL MASALI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz’ın elinde rehin olan Toprak ve Gonca için zor ve gerilim dolu saatler başlar. Yılmaz onları bırakmak için yüklüce bir para ister. Bunun için de Toprak’ın babası Halil’i arar ve ona oğlunu sağ görmek istiyorsa parayı getirmesini ister.

Toprak’ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmayı kabul eder. Toprak’la Gonca namlunun ucundayken Fuat’a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söyler. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz’ın elinden kurtulmak için çareler arar.

Isparta’ya dönen Tahir ve Zühre olanları öğrenince darmadağın olur. Halil, Yılmaz’ın istediği buluşma noktasına gider. Ancak parayı bıraksa da çaresiz bir halde evine dönüp eli yüreğinde beklemek zorunda kalır. Parayı alıp kaçmaya hazırlanan Yılmaz’ı ise büyük bir sürpriz bekler.

Ölümün kıyısından dönen Gonca, Toprak’la aralarında geçenleri yeniden düşünmeye başlar. Oğullarıyla araları düzeltmeye başlayan Halil ve Canan ise yeni bir plan düşünür. Toprak’a haksızlık ettiğinin farkına varan Gonca, ondan af dilemeye ve her şeye kaldıkları yerden başlamaya karar verir.

Ancak Ece’nin kurduğu sinsi oyundan habersizdir. Ve bu kez gördükleri asla kabul edebileceği türden şeyler olmaz. Toprak’ın artık Gonca’ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmaz. Toprak’la Ece’nin bir arada olduğunu öğrenen Doktor, Ali, Nurbanu ve Fatma Ana kelimenin tam anlamıyla şoke olur. Hepsi birden Gonca’ya destek olurken Toprak’a karşı cephe alırlar.

Canan, Ece’nin Atabeylerin yakasını asla bırakmayacağını anlar. Bu durumdan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünen Canan ve Halil onları daha kötü bir sürprizin beklediğinden haberleri olmaz. Gonca’dan uzak durması gerektiğini düşünen Toprak, Fuat’a yeniden ailesinin işinin başına geçeceğini söyler. Bunun üzerine Gonca iş yerinde yeni kararlar alır.

Ancak bunlar Zeynep’in hiç hoşuna gitmez. Öte yandan her iki fabrika da çok önemli bir ihalenin hazırlığı içine girer. Gonca bu işi Atabeylerin elinden kapmak için var gücüyle çalışmaya başlar.

Gül Masalı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gonca Toprak’ı Ece’yle Birlikte Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler