Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 8. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 8. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme turuyla, yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Mehmet şefin Ördek Sirit yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022 8. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 8. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi takım oyunları sonunda mavi ve kırmızı takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Fatma Nur, Atike, Çağatay, Görkem, Burak ve Kıvanç eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’te kalmak istediklerini ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

Şefler eleme adaylarına ilk turda mercimek ürününü verdi ve onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar var güçleriyle en iyi yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitimiyle şefler yarışmacıların yaptıkları tabakların tadımlarını yaptı. Daha sonra en başarılı üç yarışmacının ismini açıkladılar.

İlk eleme turunun en iyi tabağını yapan yarışmacı Kıvanç oldu. İkinci Görkem olurken, üçüncü en başarılı tabağı yapan ve elenmekten kurtulan yarışmacı Burak oldu.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

Geriye Fatma Nur, Atike ve Çağatay kaldı. Mehmet şef yarışmacıların karşısına Ördek Sirit yemeğiyle çıktı. Öncelikle yemeğin inceliklerini anlatıp yarışmacılara tadım yaptırdı. Daha sonra süre başladı. Üç eleme adayı Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için büyük bir mücadele verdi.

Verilen sürenin bitimiyle yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tabakları değerlendirirken Çağatay’ın tabağında kemik buldu. Fatma Nur ve Atike’nin tabağının tadımını yaptıktan sonra aralarında konuşan şefler bir tabakta büyük bir hata olduğunu söyledi.

Fatma Nur, Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yaparak ikinci turun birincisi oldu. Geriye Atike ile Çağatay kaldı. Şefler Çağatay’ın tabağında kemik bulduklarını açıkladı ve 8. haftanın elenen ismi Çağatay oldu. Çağatay’ın bu büyük hatası onun elenmesine neden oldu.

Yarışmanın en favori isimlerinden Çağatay, elendiğini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Önce şeflerle, sonra arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyoyu terk etti.

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler