Ana SayfaDizilerGecenin Ucunda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İle Kazım Birbirlerine Giriyor!

İlgili Postlar

Gecenin Ucunda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İle Kazım Birbirlerine Giriyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Macide, Kazım tarafından kovulmanın şokunu henüz atlatamadan, annesinin Ankara’da kumar baskınında gözaltına alındığını öğreniyor. Kazım’ın Macide hakkındaki kararı ailede şok yaratıyor. Ahmet ise, bir taraftan Macide’ye kendisini affettirmeye çalışırken bir taraftan da, Kazım’dan intikam alma planları yapıyor. Macide, kovulduğu yalıya kahraman olarak geri dönüyor. Gecenin Ucunda 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet ile Kazım birbirlerine giriyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Ahmet İle Kazım Birbirlerine Giriyor!

Gecenin Ucunda 3. bölüm 1. fragmanında; Macide Kazım’ın karşısına çıkıp saçma bir şekilden içinden gelen sesi dinlediğini ve onun bir şey demek istediğini öğrenmek istediğini söylüyor. Berrin, Macide’nin Ahmet’in kaderi olduğunu düşünüp onların birlikte olmalarına Kazım’ın karşı çıkmasına rağmen yeşil ışık yakıyor. Sara Macide’ye o aileden özellikle Kazım’dan uzak durmasını istiyor. Nermin ise, kirpi olayını araştırmaya başlıyor. Ahmet, abisinin karşısına çıkıp ondan hesap sormak istiyor. İki kardeş yumruklaşmaya başlıyor.

İşe Gecenin Ucunda 3. bölüm 1. fragmanı…

GECENİN UCUNDA 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kazım Ahmet’e, Macide’den ailesinden uzak durmasını istediğini söylüyor. Cihangir Ahmet’ten, aşkına sahip çıkmasını istiyor. Berrin ise, oğlunu tanımasa Macide’den hoşlandığı için onu kovduğunu düşünüyor. Macide Kazım’la yüzleşip, ona kendisinin kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olduğunu, asıl onun kendisinden uzak durmasını istiyor.

Macide Ahmet’e, hayatına istediği gibi giremeyeceğini ve ondan dengesini bozmamasını istiyor. Nermin ile karşılaşan Macide, onu fenalaşmış bir vaziyette görüp ona yardım etmeye çalışıyor. Macide, Nermin’den Kazım’ın kendisini güzel bulduğunu öğreniyor. Kazım Ahmet’e kesin bir dille eğer Macide’den uzak durmadığı sürece kendisinin yanında yeri olmadığını söylüyor. Macide ile karşılaşan Kazım ona, ‘bu hayatta bir insanın en çok sevdiği insan olabilir misin?’ diye soruyor.

Macide, Kazım tarafından kovulmanın şokunu atlatamadan Ankara’dan gelen haberle bir darbe daha yiyor. Annesi, kumar baskınında gözaltına alındığını öğreniyor. Kazım’ın Macide konusundaki kararı Işık Ailesi’ne bomba gibi düşüyor.

Herkes Ahmet’in ne yapacağını merak ederken Ahmet gizli planını uygulamaya başlıyor. Bir yandan Macide’ye kendini affettirmeye çalışırken diğer yandan Kazım’ı düşüreceği tuzağı hazırlamaya devam ediyor,

Macide, şifalı elleriyle Nini’yi büyük beladan kurtarıyor. Bunun üzerine Macide, bir hafta önce, nedenini bile almadığı bir şekilde kovulduğu Işık Yalısı’nın kapısından içeri bu kez bir kahraman olarak giriyor.

Gecenin Ucunda 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Macide Kazım’ın Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler