Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Yusuf'la Kavgaya Tutuşuyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Yusuf’la Kavgaya Tutuşuyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yalı Çapkını, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Seyran, Ferit’in Pelin’le ilişkisini sindirememişken birde Orhan’la İfagat’ı samimi bir şekilde görüyor. Kazım, İstanbul’a geliyor. Onun habersiz ziyareti ve tavırları Halis ağanın hoşuna gitmiyor. Suna, Ferit’ten Seyran’la daha önceden karşılaştığını öğreniyor. Hemen Yusuf’u arayıp ona durumu anlatıyor. Yusuf Seyran’la konuşmak için yalıya geliyor. Yalı Çapkını 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Yusuf’la kavgaya tutuşuyor.

Cuma Dizileri 2022

Ferit Yusuf’la Kavgaya Tutuşuyor!

Yalı Çapkını 5. bölüm 1. fragmanında; Seyran, Suna’nın Ferit’e inanmasına kızıp onunla konuşmaya gidiyor. Ferit Yusuf’un kim olduğunu Seyran’a soruyor. Oda, eski sevgilisi olduğunu söylemek zorunda kalıyor. Seyran, Yusuf’un tehdidiyle onunla buluşmaya gidiyor. Ferit, Seyran’ın evden çıktığını öğrenip onun peşinden gidiyor. Seyran, Yusuf’taki fotoğraflarını ondan istediği sırada Ferit gelip Yusuf’a saldırıyor.

İşte Yalı Çapkını 5. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, yeni iş yerine alışmaya çalışıyor. Ustası onda bir yetenek olduğunu anlıyor ve ona bir mücevher verip işlemesini istiyor. Kazım, halası ve Suna’yı alıp İstanbul’a geliyor. Kendisine hediye edilen eve gelip yerleşiyor. Hemen gidip Halis ağayı görmek istiyor. Halis ağa, Kazım’ın konuşmalarından pek hoşlanmıyor.

Pelin, yine Ferit’in odasına camdan giriyor. Kapıya birinin geldiğini gören Seyran, Ferit’i korumak için dışarı çıkıyor. O sırada İfagat ile Orhan’ı öpüşürken görüyor. Onları öyle görünce şaşkınlıktan donup kalıyor.

Asuman, hastalığı yüzünden ameliyat oluyor. Onun bir daha çocuğu olmayacağını anlayan İfagat Fuat’ın başka bir kadından çocuk yapabileceği fikrini sofrada Asuman’ın kulağı duyacağı şekilde söylüyor. Kazım da bu durumu öğrenip o aileye tek evlet verecek kadının kızı olduğunu düşünmeye başlıyor.

Ferit, Seyran’ın ailesini karşılamak için İfagat’ın ona izin vermediğini öğreniyor. O gün ustasına hasta olduğunu söyleyip Seyran’ı annesinin yanına götürüyor. Orada Ferit Suna’dan özür diliyor. Ona, tepsiyi devirdiği için değil Seyran’la daha önceden karşılaştığı için onunla evlendiğini söylüyor.

Bunu duyan Suna, Seyran’ın kendisinden bu durumu bilerek sakladığını düşünmeye başlıyor. O sinirle hemen Yusuf’u arayıp ona Ferit ile Seyran’ın daha önceden karşılaşmış olduklarını söylüyor. Halis, Ferit’in ustasına yalan söylediğini öğrendikten sonra torununa çok kızıyor ve onu sofradan kovuyor.

Sultan, büyük bir zevkle içeri girip herkesin duyacağı şekilde Seyran’ı kapıda bir Yusuf isimli birinin beklediğini söylüyor. Seyran, dışarı telaşla çıkıp karşısında Yusuf’u görünce şok oluyor.

Yalı Çapkını 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yusuf Seyran’la Konuşmaya Yalıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler