Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cezayir Tekrar Ailesinin...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cezayir Tekrar Ailesinin Başına Geçmek İstiyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 5. yeni bölümüyle 18 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze, Cezayir’in ailesinin kendisine iyi davrandığını onların iyi niyetli olduğunu düşünür. Annesi ise Firuze’ye, kalkanlarını indirince onların ona farklı davranacağını söyler. Leyla, Cezayir’i arayıp onunla konuşmak ister. Leyla, Cezayir’le ne konuşacak? Onunla tekrar bir aile mi olmak isteyecek? Orhan, deşifre olma korkusuyla adam öldürmekten çekinmez. Atakan, Cezayir’e bir kumpas kurar ve onun oradan sağ çıkmamasını emreder. Cezayir, tuzaktan sağ çıkmayı başarır. Ben Bu Cihana Sığmazam 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cezayir, tekrar ailesinin başına geçmek istiyor.

Salı Dizileri 2022

Cezayir Tekrar Ailesinin Başına Geçmek İstiyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 5. bölüm 2. fragmanında; Cezayir, ailesiyle aynı masaya oturuyor. Leyla’nın da olduğu yemek masasında eğer kabul ederlerse eskisi gibi ailesinin reisi olmak istediğini söylüyor. Cezayir, kendisine kurulan kumpası içlerindeki hainin yaptığını öğrenecek mi?

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 5. bölüm 2.f ragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla’nın sağlık durumu iyiye doğru gitmeye başlayınca, güvenlik gerekçesiyle eve çıkartılıyor. Cezayir, Firuze’ye içini döküyor ve ona yaşadıklarını anlatıyor. Firuze de ona son derece anlayışlı davranıyor.

Mezarlık baskınının failinin Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenen Kurban Baba’nın oğulları ve Ömer Asaf, Yakup’un depolarından birini basıyorlar. Ancak Yakup’u bulamıyorlar. George Bagnall, Orhan’a ABD’nin Ortadoğu politikasını anlatıyor ve ona yeni bir görev veriyor.

Cezayir, Leyla’yı görmek için eve gittiğinde hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor. Leyla Cezayir’e, onu o evde bir daha görmek istemediğini söylüyor. Ömer Asaf, ablası Leyla’nın bu tavrını onaylamıyor.

Leyla, Gülendam’la da tartışıyor. Cezayir ve adamları, Yakup’un çiftliğini basarlar ancak Yakup yine ellerinden kaçmayı başarıyor. Cezayir, bir toplantı tertip ederek, İstanbul’un tüm yeraltı dünyasını bir araya getiriyor ve kendisine biat etmelerin istiyor.

Aralarında Asım Kaptan’ın da olduğu çoğunluğun buna cevabı Cezayir’in ummadığı bir şekilde oluyor. Ayıboğan Yakup, Cezayir’in ayağına gidiyor ve işbirliği yapmak istediğini söylüyor. Ancak başına geleceklerden haberi olmuyor. Azamet ve Ömer Asaf, Atakan Başkan tarafından sorguya çekiliyorlar.

Firuze’nin annesi Elmas, Gülendam’ı ziyaret ederek, ona, ailede ortalığı karıştıracak küçük bir hediye bırakıyor. Gülendam, Firuze’nin hamile olduğunu öğreniyor. Cezayir, Suna’yla konuşmak istediğinde, kızı hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir tepki veriyor ve babasına silah çekiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceyazir’e Ölüm Tuzağı Kuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler