Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yusuf Seyran'la Konuşmaya Yalıya Geliyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yusuf Seyran’la Konuşmaya Yalıya Geliyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yalı Çapkını, 4. yeni bölümüyle 14 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Seyran, ailesinin İstanbul’a yerleşeceğini öğrenip onları karşılamak ister. İfagat ise, Seyran’a izin vermez. Seyran, ailesinin yeni evine gidip annesi ve kız kardeşiyle hasret giderir. Pelin, Ferit’le Seyran’ın odasına camdan girer. Seyran daha bu şoku atlatmadan Orhan ile İfagat’ı öpüşürken görür. Halis ağa Ferit’e, hayatını zindan edeceğini, onun peşini kollamaktan bıktığını söyler. Yalı Çapkını 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yusuf, Seyran’la konuşmaya yalıya geliyor.

Cuma Dizileri 2022

Yusuf Seyran’la Konuşmaya Yalıya Geliyor!

Yalı Çapkını 4. bölüm 2. fragmanında; Suna, Ferit’ten Seyran’la daha önceden karşılaştığını öğreniyor. Ona karşı cephe alıp Yusuf’u arayıp onu dolduruyor. İfagat, Fuat’ın Asuman’ın durumu yüzünden çocuksuz kalmasını istemediğini onun başka bir kadından çocuk sahibi olabileceği fikrini ortaya atıyor. Böyle olunca gözler Suna’ya çevriliyor. Yusuf, yalının kapısına dayanıyor. Sultan, büyük bir zevkle Seyran’a Yusuf diye birinin onu görmeye geldiğini söylüyor. Seyran, büyük bir telaşla kapıya yöneliyor.

İşte Yalı Çapkını 4. bölüm 2. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Seyran, düğünden sonra İstanbul’a yaşayacağı yalıya gelir. İhtişamlı ev ve İstanbul onun gözlerini kamaştırır. Ferit’le birlikte odalarına girdiğinde içeride Pelin’i gören Seyran, onunla kocasının ilişkisi olacağını öğrenir. Ne yapacağını bilemeyen Seyran banyoya girer.

Çıktığında ise ikisini de baygın bir şekilde yatarken bulur. Ferit’in şeker hastası olduğunu bilen Seyran hemen Abidin’i arar. Abidin gelip onu hastaneye götürür. Pelin’i de hemen banyoya saklar. Ferit, kendisine geldikten sonra eve gelir. Seyran, geceyi kanepede yatarak geçirir.

Ertesi gün ev halkı Seyran’ı mücevherlere boğar. Kazım, damadının hastalandığını öğrenip İstanbul’a gelir. Damadının hastalığını sorar. Bu arada Suna, kendisine görücü geleceğini duyup heyecanlanır. Ancak Hattuç, gelen kadından Suna’nın Antep’te adının çıktığını, herkesin onu değil Seyran’ın evlenmesinin altında başka bahaneler arayıp konuştuğunu öğrenir.

Bunu Kazım’a anlatıyor. Kazım ise Suna’ya, baskı uygulamaya başlar. Sultan, Seyran’ın gelmesine pek sevinmez. Bunu da belli eder. Sultan ile Ferit, daha önceden bir ilişki yaşamıştır. Seyran’ın yanında oğlu Fırat’ı gören Sultan ona sert çıkar. Ferit ise, onun konuşmasını duyup Seyran’dan özür dilemesini ister.

Ona evin diğer gelinlerine nasıl davranıyorsa Seyran’a da öyle davranmasını ister. Halis ağa Ferit’i, çırak olarak kolsuz ustanın yanına verir. Ferit Seyran’a, kendisinden uzak durmasının ayıp olduğunu söyler. Öyle olunca Seyran, patlar. Onun yaptıklarının ayıp olmadığını, kendisinin mi yaptıklarının ayıp olduğunu sorar. O sırada Ferit Seyran’a sarılı onu öper.

Yalı Çapkını 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran Yalıda Gördükleri Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler