Ana SayfaDizilerO Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kiminle Nişanlanıyor?

İlgili Postlar

O Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kiminle Nişanlanıyor?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi O Kız, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan ve Sitare, Zeynep’le babasını bir yere yerleştirir. Türkan babasına, Fevzi’nin Kadir ile Zeynep’i evden kovduğunu anlatmak zorunda kalır. Ozan, Sitare’ye Zeynep’i ikna etme işinin kendisinde olduğunu söyler. Sitare, hazırlıklara başlar. Zeynep Sitare’nin yanına gidip ona tekliflerini kabul ettiğini söyler. O Kız 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, kiminle nişanlanıyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep Kiminle Nişanlanıyor?

O Kız 4. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, hayatında yeni bir döneme başlamak adına çok önemli bir yol ayrımına giriyor. Sitare, her şeye rağmen Zeynep’i ikna edip elindeki gücü korumak istiyor. Zeynep’in vereceği karar tüm ailesini yakından ilgilendiriyor. Hakkı, aileyi yemeğe götürüyor. Zeynep, kiminle nişanlanıyor? Hakkı’yla mı? Yoksa Ozan’la mı?

İşte O Kız 4. bölüm 2. fragmanı…

O KIZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Fevzi, Zeynep’in namusunun kirlendiğini onları evinde istemediğini karısına söyler. Türkan ile Fevzi’nin tartışmalarını babası duyar. Olay büyüyor ve Fevzi, Zeynep’in hastaneye gidip namuslu olduğunu ispat etmesini ister. O sırada Zeynep’in dedesi fenalaşır. Herkes onu hastaneye götürür. Zeynep’in üzerini ise kilitlerler.

Ozan, oradan geçerken Zeynep’in evinin kapısının açık olduğunu görüp onun odadan çıkmasına yardım eder. Komşular onları görüyor. Fevzi’nin annesi oğlunu arayıp Zeynep’in eve Ozan’ı aldığını söyler. Bunu duyan Fevzi, öfkesini Kadir’den alır. Hastanenin bahçesinde Zeynep’i Ozan’ın arabasından inerken görür.

Kadir’i götürüp ona babalığın nasıl olacağını göstereceğini söyleyip Zeynep’i tokatlar. Kadir, öyle bir baba olmak istemediğini söyleyip kriz geçirir. Zeynep, babasını sakinleştirir. Hakkı, Zeynep’e göz koyar. Fevzi’yi yanına çağırıp ona yüklüce bir para verir. Paranın kalan yarısını da nikahtan sonra vereceğini söyler.

Nimet, abisinin paraları nereye sakladığını öğrenir. Kendisini Hakkı’yla evlenmek istediği için bu işi bozmak ister. Kadir’i kandırıp ondan o paraları kendisine getirip vermesini, karşılığında o evi onlara vereceğini söyler. Kadir, paraları getirip Nimet’e verir. Nimet’te paraları götürüp Hakkı’nın kızına verir. Birde Zeynep’in videosunu ona izlettirir.

Hakkı, Zeynep ve ailesini yemeğe davet eder. Yemekte Zeynep’in videosunu görür ve Fevzi’den paralarını geri ister. Fevzi, paraları yerinde bulamaz. Kadir, kendisinin aldığını itiraf eder. Fevzi, Kadir’i çok döver. Kadir, en sonunda paraları Nimet’e götürdüğünü söyler. Ama kimse ona inanmaz. Fevzi, Kadir ile Zeynep’i evden kovar.

Ozan, sarhoş bir şekilde Zeynep’in mahallesine gelir. Orada Kadir’i görüp onu arabasına bindirip ona ayakkabı almaya götürür. Zeynep ise, Sitare’yi arıyor ve ondan yardım ister. Babasını yerinde bulamayan Zeynep, duran arabanın Sitare’ye ait zannedip arabaya biner. Arabaya bindiğinde Hakkı’yı görür.

O Kız 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sitare’nin Teklifini Kabul Etmek Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler