Ana SayfaDizilerBaba 20. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Babasını Polisten Saklıyor!

İlgili Postlar

Baba 20. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Babasını Polisten Saklıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, babasını bulup eve getiriyor. Ancak Emin, kimseyi hatırlamıyor. Selahattin, işçilerden çıkan çatlak sesleri susturmak için onlara bir ders veriyor. Servet, Ahmet’le hesaplaşıyor. İlhan, Eimn’i bulmaya çalışırken büyük bir hata yaptığını sonradan öğreniyor. Bunu Büşra’da öğrenince İlhan’ı iyice gözden çıkarıyor. Kadir, babasından onun birini öldürdüğünü öğreniyor. Büşra abisine babasının polislerin aradığını haber veriyor. Baba 20. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Kadir, babasını polisten saklıyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir Babasını Polisten Saklıyor!

Baba 20. bölüm 1. ön izlemesinde; Polisler Kadir’e gelip ona babasını aradıklarını onun cinayet şüphelisi olduğunu söylüyor. Kadir polise, babasını bayağıdır aradığını ve nerede olduğunu bilmediğini söylüyor.

İşte Baba 20. bölüm 1. ön izleme…

BABA 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, babasını bulup eve getiriyor. Emin, sadece bulduğu fotoğrafta Kadir’in onun oğlu olduğunu biliyor. Başka da kimseyi hatırlamıyor. Fazilet, Emin’in geldiğini görünce koşarak ona sarılmak istiyor. Ancak Emin, ondan kaçıyor. Emin, kendisini çok dövdüklerini söylüyor. Kadir babasını eve alıp onu oturtuyor.

Hemen onun sevdiği yemekler için alış verişe çıkıyor. Fazilet, aylarca kayıp olan kocası için onun en sevdiği yemekleri yapıyor. Emin, Fazilet’in yemek yaparken söylediği şarkıya eşlik ediyor. Yemek hazırlanıp sofra kuruluyor. Ama Emin, sofraya oturmak yerine tavuktan iki parça alıp yemeyi tercih ediyor.

Selahattin, çatlak seslerin çıkması üzerine onlara bir ders vermek için çöplüğü kapatıyor. İşçiler yevmiyeleri olmazsa aç kalacaklarını söylese de kapı açılmıyor. Selahattın, onları aç bırakıp kendisine mecbur kalmalarını planlıyor. Servet, Ahmet’le karşılaşıyor. Onu kıstırıp Büşra’yı boğduğu gibi onu boğmaya çalışıyor.

Tam boğulacağı sırada bırakıyor. Emin, kendisini kaçıran Rıza’yı onun elinden kurtulmak için kafasına taş vuruyor. Rıza’nın öldüğünü anlayan Emin, polislerin gelmesiyle onu götürüp evin bahçesine gömüyor. Daha sonra orada Kadir ile kendisinin fotoğrafını görüyor. Kadir, kendisini almaya gelince de onun oğlu olduğundan emin oluyor.

Sadece bu olayı hatırlayan Emin, kendisinin kimseyi öldürmediğini sadece kendisini korumaya çalıştığını söylüyor. Büşra, ilhan’la konuşmaya gidiyor. Gittiğinde babasının polisler tarafından arandığını öğreniyor. İlhan, yerde kan gördüğünü kanın Emin’e ait olduğunu sandığı için polisleri aradığını söylüyor.

Bunu duyan Büşra, hemen İlhan’ın yanından ayrılıp Kadir’i arıyor. Ona babasını polislerin aradığını söylüyor. Emin de o sırada Kadir’e, birini öldürdüğünü, istemeden olduğunu anlatıyor.

Baba 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Polislerin Aradığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler