Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 8. haftanın ilk takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar dolma çeşitleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 8. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 8. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 8. haftasında ilk takım oyununda takımlar, heyecanla yerlerini aldı. Şefler haftanın ilk takım oyununda takımlardan 7 farklı dolma yapmalarını istedi. Bunu da takım kaptanlarının belirlediği yarışmacılarla düello şeklinde yapılması istendi. Takım kaptanları dolma çeşitlerine göre yarışmacılarını belirledi.

TAKIM OYUNU!

Ekranların en çok izlenen lezzet yarışmasında haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. Oyun düello şeklinde yapıldı. Kaptanlar Burak Kaya ve Ayaz, reçeteleri takımlarına dağıttı. Düelloda yarışmacılar 7 farklı dolma yaptı. Dolmalar:

Kaburga dolması
Mumbar dolma
Kavun dolması
Karışık kuru dolma
Bıldırcın dolması
Biber dolması
Kabak dolması olarak açıklandı.

Şefler, her dolma için farklı bir süre verdi. Süresi biten dolmayı değerlendirip hemen kazanan takım açıklandı. MasterChef 8. haftanın ilk takım oyununu mavi takım kazandı. Mumbar dolması verilen süre içinde tamamlanamadığı için değerlendirmeye alınmadı. Burak Kaya’nın bireysel dokunulmazlık yarışı sırasında çift tadım yapması nedeniyle tabağı değerlendirmeye alınmadı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerini aldı. Yarışmacılar önünde yer alan üç şefin de yemeklerinin olduğu söylenen kutulardan MasterChef jüri üyelerinin çocukluk fotoğrafları çıktı.

Şefler yarışmacılardan, seçtikleri kutudan çıkan şefin küçükken en sevdiği hamur işi yemeği yapmalarını istendi. Mehmet Şef’in küçükken en sevdiği hamur işi keşli cevizli erişte, Danilo Şef’in lazanya, Somer Şef’in ise pırasalı Boşnak böreği oldu.

Yarışmacılar seçtikleri kutudan çıkan yemeği en iyi şekilde yapabilmek için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, çocukken sevdikleri yemeklerin tadımını yapıp en başarılı tabağı belirledi. En başarılı tabağı yapan yarışmacı Gamze oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gamze, ilk eleme adayı olarak Görkem’in ismini verdi. 8. haftanın ikinci eleme adayı ise yarışmacıların kullandığı oylarla belirlendi. En çok oyu alan yarışmacı Atike oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları; Görkem ile Atike oldu.

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler