Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Öğrendikleri Karşısında Tam...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Öğrendikleri Karşısında Tam Bir Yıkım Yaşıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesrin, Somer’in Türkan’la Mine’yi aynı çatı altında yaşattığı için ona çok kızıyor. Kızını o eve göndermek istemiyor. Türkan’ın hamiliğinin ortaya çıkmasıyla Rüçhan durumu Mine’den gizlemeye çalışıyor. Mine, durumu öğrenip Somer’e kendi durumunun ne olacağını konuşurken Türkan, onları duyuyor. Üç Kız Kardeş 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, öğrendikleri karşısında tam bir yıkım yaşıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Öğrendikleri Karşısında Tam Bir Yıkım Yaşıyor!

Üç Kız Kardeş 22. bölüm 1. fragmanında; Türkan Somer ile Mine’nin konuşmalarına şahit duyuyor. Mine’nin çocuğunun babasının Somer olduğunu öğrenen Türkan, yıkılıyor. Sinir krizi geçiren Türkan, yemek sofrasını yıkıp orada bulunan herkese ateş püskürüyor. Somer’e de onu unutacağını söyleyip orayı terk ediyor.

İşte Üç Kız Kardeş 22. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nesrin, Mine’nin bebeğiyle birlikte Türkan’la aynı evde yaşadığını öğreniyor ve Türkan’ı evine göndermek istemiyor. Türkan’ı annesinin evine götürmek için gelen Somer ile Nesrin restleşiyor. Bu kavgaya tanık olan Türkan annesine hamile olduğunu söylüyor.

Mine’nin giderek artan lohusa depresyonu Kiraz bebeğe zarar verecek boyuta geliyor. Rüçhan, Mine’nin tüm hareketlerini kontrol altında tutmaya çalışırken hamileliğinin ilk günlerinde olan Türkan, Mine’ye anlayışla yaklaşıyor. Özer, Nesrin Hanımın Somer ve Mine ilişkisine tepkisini haklı buluyor ve Nesrin’le konuşmaya giderek daha yapıcı olmaları gerektiğini anlatıyor.

İki aile bir arada yemek yemeğe ve torunlarının doğumunu kutlamaya karar veriyor. Rüçhan, Mine’nin Türkan’ın hamileliğini duymaması için elinden geleni yapıyor. Somer, eşi Türkan’a hamilelik hediyesi olarak muazzam bir hediye alıyor. Türkan’ın hamileliğini aile içinde saklamaya karar veriliyor.

Türkan’ın niyeti Rüçhan’ın yanına yerleşmeden kendi evlerine taşınmaktan yana oluyor. Rüçhan’ın planı ise Mine’yi evden gönderip Türkan ve Somer’le birlikte yaşamak oluyor. Derya, Hakan’ın gidişinin ardından yaşadığı üzüntüyü kız kardeşleri ve Serdar’ın varlığıyla atlatıyor.

Serdar’ın üniversiteye gitme vakti yaklaştıkça Dönüş ve Serdar arasındaki ayrılık telaşıyla birlikte aşk duygusu da artıyor. İkili sahilde buluşup vedalaşıyor. Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğreniyor. Böylelikle Derya’nın tavırlarındaki değişikliği de anlamış oluyor.

Mine, Türkan’ın hamileliğini öğreniyor. Somer’in Türkan’a aldığı hediyeyi de öğrenince iyice kıskançlık krizine giriyor. Sonunda Somer’i yalnız bulup onunla konuşuyor. Ona, kendisinin ve bebeğinin ne olacağını soruyor. Türkan ise, onların tüm konuşmalarını duyuyor.

Mine, Somer ve Türkan’ın evinden ayrılacak mı? Rüçhan, istediği gibi Türkan’ı kendi evinde tutabilecek mi? Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşayabilecek mi?

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Dönüş ile Serdar İçin Ayrılık Vakti Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler