Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Çareyi Cana'yı Kaçırmakta Buluyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Çareyi Cana’yı Kaçırmakta Buluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 53. yeni bölümüyle 20 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Hayri’yle baş başa pikniğe gider. İkili arasında iyiden iyiye bir yakınlaşma başlar. Birbirlerine olan hislerini kelimelere dökmeye başlayan Nalan İle Hayri, sık sık beraber vakit geçirmeye başlar. Öte yandan hiçbir şeyden haberi olmadığı düşünülen Sedat Hayri ve Nalan’ı baş başayken yakalar. Camdaki Kız 53. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Feride çareyi Cana’yı kaçırmakta buluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Feride Çareyi Cana’yı Kaçırmakta Buluyor!

Camdaki Kız 53. bölüm 2. fragmanında; Feride, Tako’nun boğazına sarılır ve notu kimin yazdığını soruyor. Alp, Nalan ve kendisine yapılan haksızlığı Feride’ye anlatıyor ve Cana’nın bebeği aldırmadığını ona söylüyor. Feride, Nalan’ı Koroğlu Ailesi’ne gelin verdiği için isyan ediyor. Nalan ise yeni bir başlangıç yapmanın heyecanı içindeyken, Feride Cana’nın Sedat’tan bebek beklediğini Rafet’e anlatıyor. Rafet, duyduklarından sonra Sedat’a ne yapacak?

İşte Camdaki Kız 53. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Rafet, Gülcihan’ın Cavit’in evinde görür. Onların birlikte olduklarını zannedip, mutluluklar dilediğini söyleyip dönüp gider. Rafet, Gülcihan’la boşanma kararı aldığını çocuklarına açıklar. Sedat’tan olan bebeğini aldırmadığını öğrenen Alp’in elinden zor kurtulan Cana, Gülcihan’dan yardım ister.

Gülcihan, Cana’yı kalmaya başladığı yeni evine çağırır. Feride, Gülcihan ile Selen’in Cana ile ilgili kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp onlara baskın yapar. Sedat’la olan sorunlarını önce Muzo’ya sonra Feride’ye açan Nalan, Feride’den beklemediği bir destek görür.

Selen ise, yıllar sonra Emir’le karşı karşıya gelir. Levent, Emir’in kim olduğunu öğrenir. Muzo, Nalan ve Hayri’nin arasındaki ilişkiyi öğrenmek için yakından takip etmeye başlar. Hayri’yle dertleşen Muzo, Nalan’ın Sedat’tan boşanacağını söyler.

Nalan, evliliğine son bir şans daha verebilmek için Sedat’la konuşmaya gider. Ancak Sedat’ın bitmek bilmeyen eğlence hayatı ikilinin sonu olur. Nalan, Sedat’ı eğlence mekanından bir kadınla ayrıldığını görüp takip eder ve otel odasında Sedat’ı başka bir kadınla yakalar.

Tako, Alp’le yaptığı anlaşmayla Nalan’ın odasına notlar bırakmaya devam eder. Ancak Nalan odanın anahtarını şüphelenince Tako’dan alıp odasını kilitler. Feride, Nalan’ın odasından çıkarken Tako’nun gizlendiğini fark edip onu takip eder. Tako, sonunda Feride’ye yakalanır.

Nalan’la Hayri arasında olanları öğrenmeye çalışan Muzo’yu konağın bahçesinde sürpriz bir isim karşılar. Düğünden kaçan nişanlısını karşısında üzgün bir şekilde gören Muzo, büyük bir şok yaşar.

Camdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan ile Hayri Sedat’a Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler