Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan ile Hayri Sedat'a Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan ile Hayri Sedat’a Yakalanıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 52. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet, Gülcihan ile Cavit’i aynı evde görünce onları yanlış anlıyor. Hemen çocuklarını toplayıp annelerinden boşanacağını açıklıyor. Selen, eski sevgilisi Emir ile yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Muzo, önce Nalan’la sonra Hayri’yle dertleşiyor. Feride, Tako’yu takip edip onun Nalan’ın odasına mektup koyduğunu görüyor. Nalan ise, Sedat’ı otel odasında başka bir kadınla yakalıyor. Camdaki Kız 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan ille Hayri, Sedat’a yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan ile Hayri Sedat’a Yakalanıyor!

Camdaki Kız 53. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Hayri’yle baş başa pikniğe gidiyor. İkili arasında iyiden iyiye bir yakınlaşma başlıyor. Birbirlerine olan hislerini kelimelere dökmeye başlayan Nalan İle Hayri, sık sık beraber vakit geçirmeye başlıyor. Öte yandan hiçbir şeyden haberi olmadığı düşünülen Sedat Hayri ve Nalan’ı baş başayken yakalıyor.

İşte Camdaki Kız 53. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 52. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, Gülcihan’ın Cavit’in evinde görüyor. Onların birlikte olduklarını zannedip, mutluluklar dilediğini söyleyip dönüp gidiyor. Rafet, Gülcihan’la boşanma kararı aldığını çocuklarına açıklıyor. Sedat’tan olan bebeğini aldırmadığını öğrenen Alp’in elinden zor kurtulan Cana, Gülcihan’dan yardım istiyor.

Gülcihan, Cana’yı kalmaya başladığı eve çağırıyor. Feride, Gülcihan ile Selen’in Cana ile ilgili kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp onlara baskın yapıyor. Sedat’la olan sorunlarını önce Muzo’ya sonra Feride’ye açan Nalan, Feride’den beklemediği bir destek görüyor.

Selen ise, yıllar sonra Emir’le karşı karşıya geliyor. Levent, Emir’in kim olduğunu öğreniyor. Muzo, Nalan ve Hayri’nin arasındaki ilişkiyi öğrenmek için yakından takip etmeye başliyor. Hayri’yle dertleşen Muzo, Nalan’ın Sedat’tan boşanacağını söylüyor.

Nalan, evliliğine son bir şans daha verebilmek için Sedat’la konuşmaya gidiyor. Ancak Sedat’ın bitmek bilmeyen eğlence hayatı ikilinin sonu oluyor. Nalan, Sedat’ı eğlence mekanından bir kadınla ayrıldığını görüp takip ediyor ve otel odasında Sedat’ı başka bir kadınla yakalıyor.

Tako, Alp’le yaptığı anlaşmada Nalan’ın odasına notlar bırakmaya devam ediyor. Ancak Nalan odanın anahtarını şüphelenince Tako’dan alıp kilitliyor. Feride, Nalan’ın odasından çıkarken Tako’nun gizlendiğini fark edip onu takip ediyor. Tako, sonunda Feride’ye yakalanıyor.

Nalan’la Hayri arasında olanları öğrenmeye çalışan Muzo’yu konağın bahçesinde sürpriz bir isim karşılıyor. Düğünden kaçan nişanlısını karşısında üzgün bir şekilde gören Muzo, büyük bir şok yaşıyor.

Camdaki Kız 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yle Yeni Bir Yola Girmeyi Düşünmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler