Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İki Aşk Arasında...

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bir Peri Masal, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alp, Zeynep’den aldığı paraları geri istiyor. Ondan paradan sadece iki yüz bin lira kaldığını öğrenince Zeynep’e silah çekiyor. Hamit’in, Onur ile Neslihan’ın kavgalarına kalbi dayanmıyor. Ağır bir ameliyat geçiren Hamit, ölümden dönüyor. Kendisine geldikten sonra, beklenin aksine işlerini kendisinin yerine Onur’un yönetmesini istiyor. Bir Peri Masalı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, iki aşk arasında mı kalacak?

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Bir Peri Masalı 4. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Onur’dan gerçekten hoşlanmaya başlıyor. Onu nişanlısıyla öpüşürken görünce çok kıskanıyor. Harika, çocuklarını toplayıp onlara işe, Onur’un o göstermelik nişanlısıyla başlamak istediğini, o düğünün olmayacağını söylüyor. Daha sonra Onur’u şirkette çalışamaz hale getirmek istiyor. Zafer abisine, Melis’e (Zeynep’e) aşık olduğunu, bunun geçici bir heves olmadığını söylüyor.

İşte Bir Peri Masalı 4. bölüm 1. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alp, Zeynep’i yeni hayatında bulup karşısına çıkıyor. Zeynep, onun konuşmasını engelleyip uzaklaştırıyor. Daha sonra yanına gidip onunla konuşuyor. Alp, öfkeden deliye dönüp ondan paraları alıp kaçmasının hesabını soruyor. Zeynep, paranın büyük bir kısmını Melis olmak için harcadığını söylüyor.

Paradan sadece iki yüz bin lira kaldığını öğrenen Alp, Zeynep’e silahını doğrultuyor. Zeynep Alp’e, büyük bir işin peşinde olduğunu o parayı ödeyeceğini söyleyip kalan parayı ona veriyor. Alp, paraların sahibinin yanına gidip kalan parayı vereceğini söylüyor. Ama adam Alp’e 10 gün süre veriyor. O süre içinde parasının tamamını ondan istediğini söylüyor.

Bu arada Onur şirkette Zeynep’e işlerini yürütmesi için bir oda ayarlıyor. Bige, Onur’un yanında Zeynep’i her gördüğünde kıskançlığını gizleyemiyor. Hamit, Neslihan ile Onur’un çekişmelerine daha fazla dayanamayıp onları uyarıyor. Onur, daha sonra Zeynep sayesinde babasıyla yüzleşiyor. O çıktıktan sonra ise Hamit kalp krizi geçiriyor.

Hastaneye kaldırılan Hamit’in kalbi duruyor. Daha sonra ağır bir ameliyat geçirip ölümden dönüyor. Öte yandan Zeynep’in izini babası da buluyor. Zeynep, hastaneye gidip Onur’un ailesine geçmiş olsun diliyor. Hamit, hastaneden çıkarılıp eve getiriliyor. Zeynep, Hamit’in bakım işlemleriyle yakından ilgileniyor.

Hamit’in yokluğunda Harika, şirketin yönetimini çocuklarının yürütmesini istiyor. Ama beklenen olmuyor. Hamit, yokluğunda Onur’un şirketin başına geçmesini istiyor. Onur, babasının yerine masaya oturunca Harika, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor.

Bir Peri Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep’e Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler