Ana SayfaDizilerKardeşlerim 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Beyin Kanaması Mı Geçiriyor?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Beyin Kanaması Mı Geçiriyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 63. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sarp, Emel’e çarpıp kaçıyor. Ancak, çarptığı çocuğun Ömer’in kardeşi olduğunu bilmiyor. Ömer, Emel’i hastaneye yetiştiriyor. Emel, bir kırıkla kurtuluyor. Şengül’ün köfteci açmasıyla Gönül’ün işleri kapanıyor. Üzerine bir de Orhan’ın Şengül’e para yardımında bulunduğunu öğreniyor. Akif, anahtarını unutup kapıda kalıyor. Geceyi Şengül’ün köfteci arabasında geçirmeyi planlıyor. Ancak Gönül, arabayı ateşe verince alevlerin arasında kalıyor. Kardeşlerim 64. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Ömer, beyin kanaması mı geçiriyor?

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Beyin Kanaması Mı Geçiriyor?

Kardeşlerim 64. bölüm 1. fragmanında; Ömer, otobüste bayılıp hastaneye kaldırılıyor. Doktorlar onun beyin kanaması geçirmesinden şüpheleniyor. Şengül, arabasını Gönül’ün yaktığını anlayıp ondan hesap soruyor. Asiye, Ömer’i o hale getirenin Sarp olduğunu Doruk’a gidiyor. Doruk’un evine polisler geliyor. Ahmet annesine, Ömer’in kendisi için sadece bir pişmanlık ifade ettiğini söylüyor. Sevgi, oğluna tokat atıyor. Şengül, Gönül’ün restoranının mühürlendiğini görüyor.

İşte Kardeşlerim 64, bölüm 1. fragmanı…

 

KARDEŞLERİM 63. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, Emel’i yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırıyor. Kardeşine kim çarptıysa bulunması için polise ifade veriyor. Sarp ise, çarptığı çocuğun Ömer’in kardeşi olduğunu bilmeden eve gidip babasına bir çocuğa çarptığını söylüyor. Emel, bir kırıkla kurtuluyor.

Şengül’ün köfteci dükkanı dolup taşıyor. Gönül’ün dükkanına ise hiç müşteri gelmiyor. Bir de üzerine Orhan’ın tüm parasını Şengül’e iş kursun diye verdiğini öğrenen Gönül, sinir krizleri geçiriyor. Oğulcan Afra’yı, annesinin köftelerini sabote etmeye çalışırken yakalıyor.

Akif, Ömer’in Ahmet’in oğlu olduğunu öğreniyor. Gelip durumu Suzan’a söyleyip onunla tartışıyor. Daha sonra Akif, Nebahat’la konuşmaya gittiğinde ikili eski günleri yad edelim derken alkolü fazla kaçırıyor. Doruk sabah annesiyle babasını aynı yatakta görüyor. Babasından Suzan’a karşı bir özür borçlu olduğunu söylüyor.

Suzan ise, ertesi gün Akif’in eve ona kızgın olduğu için gelmediğini düşünüyor. Kazayı gören bir adam Emel’in bisikletini ve kaza yerinde bulduğu eşyaları Ömer’e getiriyor. Ömer, eşyalar arasında bir bilekliğe rastlıyor. Akif, anahtarı unutunca kapıda kalıyor. Şengül’ün köftesini yemeğe gidiyor ve orada arabanın içinde uyuya kalıyor.

Suzan, Ömer’in burnunun kanadığını görüp onu hastaneye götürüyor. Doktor ona, yakınlarda kafasından bir darbe alıp almadığını soruyor. Gönül ise, bir bidon benzinle Şengül’ün köfte arabasını ateşe veriyor. Akif, gözlerini açtığında kendisini alevlerin içinde buluyor. Ömer, o bilekliğin Sarp’a ait olduğunu daha önce çekilmiş bir fotoğraftan anlıyor. Otobüste fenalaşan Ömer, bayılıyor.

Kardeşlerim 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Şengül’ün Köfte Arabasını Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler