Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül'ün Başı Yine...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül’ün Başı Yine Belada!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi ile Songül, birbirini seven iki genci bir araya getiriyor. Araz, Rıza’yla tanışıp onunla Gizem hakkında konuşuyor. Derya, hastaneye gelen yeni başhekimle yakınlaşıyor. Songül, gittiği baskında Sadi’yi görünce olayın içine dahil oluyor. Orada Nejat Kırdarlar’ı buluyor. Ondan başındaki adamı öğrenmeye çalışıyor. Ancak adam konuşmadan vuruluyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Songül’ün başı yine belada.

Perşembe Dizileri 2022

Songül’ün Başı Yine Belada!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. bölüm 1. fragmanında; Sadi Songül’e, bir Aysel değil bin Aysel gelsin ondan başkasını gözünün görmeyeceğini söylüyor. Melet’in annesi onu evden kovuyor. Aylin, yeni bir ev tutuyor. Arkadaşları ise ona yardım ediyor. Songül, Nejat Kırdar’ın başında başka biri olduğunu amirine söylüyor. Sadi’yi arayan Songül, arabasında bir bomba olduğunu söyleyip ondan yardım istiyor. Oda Songül’den insanlardan uzaklaşıp arabayı terk etmesini istiyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi’nin ev temizliğinden şikayetçi olan Songül’le arasında tatlı bir atışma başlıyor. Ancak Songül’ün kullandığı bir cümleyle ikili arasındaki şakalaşma başka bir boyuta taşınıyor. Karabayır Hastanesi’ne yeni gelen Başhekim Kıvanç tanışma toplantısına geç kalan Derya’yla ilk kez karşılaşırken hastaneye gelen davetsiz bir misafir Kıvanç ve Derya’yı fark etmeden yakınlaştırıyor.

Gizem ve Mert’i sarmaş dolaş gören Türkan sevgili olduklarını anlıyor ve öfkeden deliye dönüyor. Öfkesini hiç olmaması gereken birinden çıkaran Türkan, bunun ona pahalıya patlayacağından haberi olmuyor. Gizem ve Mert geleceğe yönelik hayaller kurarken gelen bir telefon gerçeklerle yüzleşmelerini sağlıyor.

Araz’ın, annesini aradığını öğrenen Nevzat ilk kez annesine duyduğu öfkeyi kardeşinin yüzüne haykırıyor. Araz hayatındaki tek sığınağı olan Gizem’i geri kazanabilmek için Rıza’ya oyun oynamaya karar veriyor. Ozan’ın villaya olan beklenmeyen ziyareti Esra’nın Sanem’le ilgili yeni bir karar almasına neden oluyor.

Oğuz ise daha fazla Aylin’le konuşmamaya dayanamaz ve karşısına çıkıyor. Celal’in koltuk değneklerine geçmesi Aygün’ü mutlu etse de Melek’in huzurunu kaçırıyor. Celal, ayağa kalkmanın cesaretiyle Melek’e yaklaşmaya çalışıyor ve çok ileri gidiyor. Melek’in bu sefer kaçacak bir yeri olmuyor.

Sadi, Yaver’in Najat’ın ofisine yerleştirdiği böcek yardımıyla bir takas işine girişeceğini öğreniyor. Yılan ekibine haber vermeden olay yerine gidip suçüstü yapmak isteyen Sadi isimsiz bir ihbara gelen Songül’le karşılaşıyor. İkili adamları etkisiz hale getirmeye çalışırken depodan hiç umulmayan bir silah sesi duyuluyor.

Songül, Nejat Kırdar’la yüz yüze geliyor. Ona silahını doğrultup konuşturmak isterken sadece ondan daha yukarıda birilerinin olduğunu öğreniyor. Daha sonra biri Nejat’ın konuşmasına engel olmak için onu vuruyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Pusuya Mı Düşüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler