Ana SayfaDizilerO Kız 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan'ı Kim Bıçaklıyor?

İlgili Postlar

O Kız 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan’ı Kim Bıçaklıyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi O Kız, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, babasıyla eve geri dönüyor. Ancak Fevzi onların bodrumda katında kalmasına izin veriyor. Zeynep, Hakkı’nın babası ile dedesini kabul etmesiyle onunla evlenmeyi kabul ediyor. Ama Hakkı’nın gerçek amacının evlenmek olmadığını öğreniyor ve nişanı bırakıp Ozan’ın yanına gidiyor. Kameraların karşısına çıkıp kendisinin Ozan’ın sevgilisi olduğunu söylüyor. O Kız 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan’ı kim bıçaklıyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Ozan’ı Kim Bıçaklıyor?

O Kız 5. bölüm 1. fragmanında; Zeynep ve Ozan, sosyal medyaya mutluluk pozları veriyor. Kadir, Hakkı’nn yanına gidip ona borcunu ödemeye geldiğini söylüyor. Hakkı Kadir’i kavga etmeye zorluyor. Onları gören Ozan, araya girip Hakkı’nın Kadir’e zarar vermesini engelliyor. O sırada Ozan bıçaklanıyor. Herkes Kadir’in Ozan’ı bıçakladığını düşünüyor. Ozan’a ne olacak?

İşte O Kız 5. bölüm 1. fragmanı…

O KIZ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep yanlışlıkla Hakkı’nın arabasına biniyor. Korkulu anlar yaşarken Hakkı’dan para meselesinin iç yüzünü de öğreniyor. Ancak Hakkı’dan kurtulup arabadan inmesi kolay olmuyor. Sitare durumu fark edip Zeynep’i arabadan indirmeyi başarıyor.

Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşıyor. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakıyor. Zeynep babasıyla birlikte bodrum kadında bir göz odada kalmaya başlıyor.

Ertesi gün Zeynep, Sitare’nin teklifini kabul edip görüşmeye onun yanına gidiyor. Ozan, Zeynep’in teklifi kabul ettiğine inanmıyor. Onun başka bir plan peşinde olduğunu zannediyor. Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramıyor. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmıyor. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getiriyor.

Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlıyor. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeyken, Salih, Mine ile arasındaki ilişkiden kurtulup İpek’le gerçek bir ilişki kurmayı başarabilecek midir?

Bu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışıyor. İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakıyor. Zeynep Hakkı’ya, babası ve dedesinin kendisiyle yaşaması karşılığında onunla evlenmeyi kabul ediyor.

Hakkı, hemen nişan töreni hazırlığı yapıyor. Nişan günü, Hakkı kızına gerçekten Zeynep’le evlenmeyeceğini, onun dedesiyle babasını da Almanya’ya götürmeyeceğini ve canı sıkılınca Zeynip’i göndereceğini söylüyor. Nimet, Hakkı’nın kızından bu evliliğin gerçek olmayacağını öğreniyor.

Onunla konuşmak için tuvalete gidiyor. Tuvalette olan Zeynep, onların konuşmalarını duyuyor. Nişanı terk edip Ozan’ın yanına gidiyor ve kameraların karşısına geçip kendisinin Ozan’ın sevgilisi olduğunu açıklıyor.

O Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kiminle Nişanlanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler