Ana SayfaDizilerTeşkilat 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Teşkilat 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat, 51. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer Zehra’ya türlü işkenceler edip onun ağzından şifreyi almaya çalışır. Sonuna kadar direnen Zehra, Ömer’e pes etmiş gibi davranıp ona bir şifre verir. Ömer, Zehra’nın şifreyi verdiğini onun teşkilatta yerinin olmadığını üstlerine söyler. Ama onun şifre yerine rakamların onun sicil numarası olduğunu sonradan öğrenir. Zehra böylelikle yerinin teşkilat olduğunu ispatlamış olur. Teşkilat 51. bölüm 2. fragmanı yayında.

Pazar Dizileri 2022

Teşkilat 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Teşkilat 51. bölüm 2. fragmanında; Zehra, psikolojik testlerden geçiyor ve artık dayanamayacak bir duruma geliyor. Ömer, Davit’le tanışıyor. Patlayıcıların yerini öğrenen Ömer, düzeneğin telefonla çalıştığını anlıyor. Ömer, bombanın bulunduğu arabayı adım adım takip edip, öğrencileri bıraktıktan sonra imha etmeyi planlıyor.

İşte Teşkilat 51. bölüm 2. fragmanı…

TEŞKİLAT 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının düzenledikleri korkusuz operasyonla ‘Şirket’ yok edilir. Bu gelişme derinlerdeki karanlık yapılanmanın yıllardır sinsice planladıkları terör devleti emellerini harekete geçirir. Bu yapılanmanın meşru zeminde bir terör devleti kurmak için harekete geçtiğini öğrenen Teşkilat, bunu engellemek adına operasyon başlatır. Bu ölüm görevine genç ve korkusuz teşkilat mensubu Ömer fedakarca talip olur.

Ömer, fedakarca talip olduğu ölüm görevini başarıyla tamamlayıp geri döner. Karanlık yapının kurmayı planladığı terör devleti hedefine de ket vurur. Yolları kesişen iki eski arkadaş Ömer ile Zehra, bulundukları bölgeden çıkmak zorunda kalırlar.

David Hartley, kültür ataşesi kisvesi altında yabancı istihbarat istasyon şefi olarak Türkiye’ye gönderilir. Onun görevlendirilmesi ardından eş zamanlı olarak İstanbul’da çeşitli terör eylemleri yaşanır. Ekip bu eylemleri engellemek için çalışmalara başlar. Ancak onları bir sürpriz bekler.

Halim’in şehit edilmesiyle kederin hakim olduğu mahallede, Efkar ve Korkut yeni bir yola girer. Sayısız şehidin kanıyla kurulan bu ülke için tüm benliğiyle mücadele etmeye hazır ekip, terör eylemlerini gerçekleştiren karanlık yapıyı ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Teşkilat dizisi 51. yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında.

Teşkilat 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Yerinin Teşkilat Olduğunu İspatlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler