Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'i Terk Mi...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’i Terk Mi Edecek?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 22. yeni bölümüyle 18 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Türkan Somer ile Mine’nin konuşmalarına şahit duyar. Mine’nin çocuğunun babasının Somer olduğunu öğrenen Türkan, yıkılır. Sinir krizi geçiren Türkan, yemek sofrasını yıkıp orada bulunan herkese ateş püskürür. Somer’e de onu unutacağını söyleyip orayı terk eder.Üç Kız Kardeş 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’i terk mi edecek?

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’i Terk Mi Edecek?

Üç Kız Kardeş 22. bölüm 2. fragmanında; Türkan, ne yapacağını bilemez bir ruh halinin içine giriyor. Bebeğini yalnız büyütmek gözünü korkutuyor. Nesrin, kızına bu zor durumda destek olup bebeğini beraber büyütebileceklerini söylüyor. Öte yandan Somer, Türkan’ı ayrılık kararından döndürmeye çalışıyor. Türkan’ın kararı ne olacak?

İşte Üç Kız Kardeş 22. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin, Mine’nin bebeğiyle birlikte Türkan’la aynı evde yaşadığını öğrenir ve Türkan’ı evine göndermek istemez. Türkan’ı annesinin evine götürmek için gelen Somer ile Nesrin restleşir. Bu kavgaya tanık olan Türkan annesine hamile olduğunu söyler.

Mine’nin giderek artan lohusa depresyonu Kiraz bebeğe zarar verecek boyuta gelir. Rüçhan, Mine’nin tüm hareketlerini kontrol altında tutmaya çalışırken hamileliğinin ilk günlerinde olan Türkan, Mine’ye anlayışla yaklaşır. Özer, Nesrin Hanımın Somer ve Mine ilişkisine tepkisini haklı bulur ve Nesrin’le konuşmaya giderek daha yapıcı olmaları gerektiğini anlatır.

İki aile bir arada yemek yemeğe ve torunlarının doğumunu kutlamaya karar verir. Rüçhan, Mine’nin Türkan’ın hamileliğini duymaması için elinden geleni yapar. Somer, eşi Türkan’a hamilelik hediyesi olarak muazzam bir hediye alır. Türkan’ın hamileliğini aile içinde saklamaya karar verilir.

Türkan’ın niyeti Rüçhan’ın yanına yerleşmeden kendi evlerine taşınmaktan yana olur. Rüçhan’ın planı ise Mine’yi evden gönderip Türkan ve Somer’le birlikte yaşamak olur. Derya, Hakan’ın gidişinin ardından yaşadığı üzüntüyü kız kardeşleri ve Serdar’ın varlığıyla atlatır.

Serdar’ın üniversiteye gitme vakti yaklaştıkça Dönüş ve Serdar arasındaki ayrılık telaşıyla birlikte aşk duygusu da artar. İkili sahilde buluşup vedalaşır. Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğrenir. Böylelikle Derya’nın tavırlarındaki değişikliği de anlamış olur.

Mine, Türkan’ın hamileliğini öğrenir. Somer’in Türkan’a aldığı hediyeyi de öğrenince iyice kıskançlık krizine girer. Sonunda Somer’i yalnız bulup onunla konuşur. Ona, kendisinin ve bebeğinin ne olacağını sorar. Türkan ise, onların tüm konuşmalarını duyar.

Üç Kız Kardeş 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Öğrendikleri Karşısında Tam Bir Yıkım Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler