Ana SayfaDizilerGecenin Ucunda 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kazım Macide'nin Ailesine Girmesinden Tedirgin...

İlgili Postlar

Gecenin Ucunda 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kazım Macide’nin Ailesine Girmesinden Tedirgin Oluyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda, 3. yeni bölümüyle 19 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Macide Kazım’ın karşısına çıkıp saçma bir şekilden içinden gelen sesi dinlediğini ve onun bir şey demek istediğini öğrenmek istediğini söyler. Berrin, Macide’nin Ahmet’in kaderi olduğunu düşünüp onların birlikte olmalarına Kazım’ın karşı çıkmasına rağmen yeşil ışık yakar. Sara Macide’ye o aileden özellikle Kazım’dan uzak durmasını ister. Nermin ise, kirpi olayını araştırmaya başlar. Ahmet, abisinin karşısına çıkıp ondan hesap sormak ister. İki kardeş yumruklaşmaya başlar. Gecenin Ucunda 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kazım, Macide’nin ailesine girmesinden tedirgin oluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Kazım Macide’nin Ailesine Girmesinden Tedirgin Oluyor!

Gecenin Ucunda 3. bölüm 2. fragmanında; Berrin, Kazım’ın bir sırrı olduğunu ve o sırdan korktuğunu biliyor. Macide, Kazım’ın tedirgin olduğunu anlayıp bunu onun yüzüne vuruyor. Kazım’ın gittiği psikiyatrist ona o gece neden kardeşiyle ilişkisini onaylamadığı birinin yanına gittiğini soruyor. Berrin, Macide’yi çok beğeniyor ve bunu ona belli ediyor. Kazım, öğrendiği şeyden sonra ailesine böyle birinin girmesi karşısında çok tedirgin oluyor.

İşte Gecenin Ucunda 3. bölüm 2. fragmanı…

GECENİN UCUNDA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Kazım Ahmet’e, Macide’den ailesinden uzak durmasını istediğini söyler. Cihangir Ahmet’ten, aşkına sahip çıkmasını ister. Berrin ise, oğlunu tanımasa Macide’den hoşlandığı için onu kovduğunu düşünür. Macide Kazım’la yüzleşip, ona kendisinin kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olduğunu, asıl onun kendisinden uzak durmasını ister.

Macide Ahmet’e, hayatına istediği gibi giremeyeceğini ve ondan dengesini bozmamasını ister. Nermin ile karşılaşan Macide, onu fenalaşmış bir vaziyette görüp ona yardım etmeye çalışır. Macide, Nermin’den Kazım’ın kendisini güzel bulduğunu öğrenir. Kazım Ahmet’e kesin bir dille eğer Macide’den uzak durmadığı sürece kendisinin yanında yeri olmadığını söyler. Macide ile karşılaşan Kazım ona, ‘bu hayatta bir insanın en çok sevdiği insan olabilir misin?’ diye sorar.

Macide, Kazım tarafından kovulmanın şokunu atlatamadan Ankara’dan gelen haberle bir darbe daha yer. Annesi, kumar baskınında gözaltına alındığını öğrenir. Kazım’ın Macide konusundaki kararı Işık Ailesi’ne bomba gibi düşer.

Herkes Ahmet’in ne yapacağını merak ederken Ahmet gizli planını uygulamaya başlar. Bir yandan Macide’ye kendini affettirmeye çalışırken diğer yandan Kazım’ı düşüreceği tuzağı hazırlamaya devam eder,

Macide, şifalı elleriyle Nini’yi büyük beladan kurtarır. Bunun üzerine Macide, bir hafta önce, nedenini bile almadığı bir şekilde kovulduğu Işık Yalısı’nın kapısından içeri bu kez bir kahraman olarak girer.

Gecenin Ucunda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İle Kazım Birbirlerine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler