Ana SayfaDizilerBaba 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin'in Üzerinden Cinayet Şüphesi Kalkıyor Mu?

İlgili Postlar

Baba 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin’in Üzerinden Cinayet Şüphesi Kalkıyor Mu?

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 20. yeni bölümüyle 18 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlhan, Büşra’dan özür dileyip herkesi babasını ve herkesi kurtaracak bir planı olduğunu söyler. Kadir, babasının birini öldürdüğünü söylemesine pek inanamaz. Ama yinede onu polisten saklar. Ahmet, Emin’in cinayetten arandığını öğrenip gidip Selahattin’e söyler. Polisler her yerde Emin’i arar. Kadir, babasını bulduğu evin bahçesinde bir mezar bulur. Baba 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emin’in üzerinden cinayet şüphesi kalkıyor mu?

Salı Dizileri 2022

Emin’in Üzerinden Cinayet Şüphesi Kalkıyor Mu?

Baba 20. bölüm 2. fragmanında; Kadir babasına, bundan sonra hep beraber olacaklarını ve hiç kimsenin ona yaklaşamayacağını söylüyor. Emin, Servet’le de tanışıp Kadir’e onun da kendisinin oğlu olduğunu söylüyor. Kadir, Firuze’ye aşık oluyor. İkili gizli saklı görüşmeye devam ediyor.

İşte Baba 20. bölüm 2. fragmanı…

BABA 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, babasını bulup eve getirir. Emin, sadece bulduğu fotoğrafta Kadir’in onun oğlu olduğunu bilir. Başka da kimseyi hatırlamaz. Fazilet, Emin’in geldiğini görünce koşarak ona sarılmak ister. Ancak Emin, ondan kaçar. Emin, kendisini çok dövdüklerini söyler. Kadir babasını eve alıp onu oturtur.

Hemen onun sevdiği yemekler için alış verişe çıkar. Fazilet, aylarca kayıp olan kocası için onun en sevdiği yemekleri yapar. Emin, Fazilet’in yemek yaparken söylediği şarkıya eşlik eder. Yemek hazırlanıp sofra kurulur. Ama Emin, sofraya oturmak yerine tavuktan iki parça alıp yemeyi tercih eder.

Selahattin, çatlak seslerin çıkması üzerine onlara bir ders vermek için çöplüğü kapatır. İşçiler yevmiyeleri olmazsa aç kalacaklarını söylese de kapı açılmaz. Selahattın, onları aç bırakıp kendisine mecbur kalmalarını planlar. Servet, Ahmet’le karşılaşır. Onu kıstırıp Büşra’yı boğduğu gibi onu boğmaya çalışır.

Tam boğulacağı sırada bırakır. Emin, kendisini kaçıran Rıza’yı onun elinden kurtulmak için kafasına taş vurup yaralar. Rıza’nın öldüğünü anlayan Emin, polislerin gelmesiyle onu götürüp evin bahçesine gömer. Daha sonra saklandığı evde Kadir ile kendisinin fotoğrafını görür. Kadir, kendisini almaya gelince de onun oğlu olduğundan emin olur.

Sadece bu olayı hatırlayan Emin, kendisinin kimseyi öldürmediğini sadece kendisini korumaya çalıştığını söyler. Büşra, ilhan’la konuşmaya gider. Gittiğinde babasının polisler tarafından arandığını öğrenir. İlhan, yerde kan gördüğünü kanın Emin’e ait olduğunu sandığını ve onun için polisleri aradığını söyler.

Bunu duyan Büşra, hemen İlhan’ın yanından ayrılıp Kadir’i arar. Ona babasını polislerin aradığını söyler. Emin de o sırada Kadir’e, birini öldürdüğünü, istemeden olduğunu anlatmaya çalışır.

Baba 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Babasının Gömdüğü Cesedi Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler