Ana SayfaDizilerTozluyaka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali ile Berk Donmadan Önce Kurtarılabilecek...

İlgili Postlar

Tozluyaka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali ile Berk Donmadan Önce Kurtarılabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, videosunda arkadaşlarıyla oyun oynuyor. Onlara oyunun kurallarını anlatıp, kazanmak için görevleri yerine getirmelerini istiyor. Oyunu oynayanlar ise, arkadaşlarını harcaması gerekiyor. Ayla, Osman’ın katil olmadığını anlıyor. Berk, Ali’yi bayıltıp onu bir derin dondurucuya kapatıyor. Ancak Ali, bağlı olduğu iplerden kurtulup Berk’le kavgaya tutuşuyor. Bu sefer ikisi birden derin dondurucunun içinde kalıyor. Tozluyaka 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali ile Berk, donmadan önce kurtarılabilecek mi?

Pazar Dizileri 2022

Ali ile Berk Donmadan Önce Kurtarılabilecek Mi?

Tozluyaka 17. bölüm 1. fragmanında; Ali ile Beirk, donmalarına çok az bir vakit kalıyor. Hazal, Çağrı ile Ege’ye, onları gördüğünü söylüyor. Çağrı ile Ege, sorguya alınıyor ve Cemre’yi ölü olarak bulduklarını onu kendilerinin öldürmediğini söylüyor. Ali, ölmeden önce Berk’e ceketini verip onun ısınmasını sağlıyor. Berk Ali’ye, ölmeden önce bile onun bir sıfır kendisini yendiğini söylüyor.

Tozluyaka 17. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Öğrenciler Cemre’nin videosuyla karşılaşıyor. Cemre onlarla bir oyun oynayacağını ve herkesin o oyundaki ödevini yerine getirmesini istiyor. Herkesin telefonuna sırasıyla farklı görevler geliyor. Cemre’nin oyununun ilk kurbanları belli oluyor. Kazanmaları için en değer verdiklerini harcamaları gerekiyor. Artık seçim yapmak zorunda kalıyorlar.

Tüm bu oyunlardan habersiz olan Tozluyakalılar ise hedefinde Çağrı ve Ege’yi koyuyor.  Ama bir şey kanıtlayamıyorlar. Ayla, Osman’la tekrar konuşmaya gidiyor. Onunla konuştuktan sonra onun katil olmadığını anlıyor. Kenan’a gidip onun katil olmadığını söylüyor. O gün Osman, orada biriyle karşılaşıyor.

O karşılaştığı kişi kim çıkacak? Öte yandan Ali ise Berk’le olan kavgasında sakin kalmayı seçiyor ama başına gelecek büyük felaketten de kaçamıyor. Berk, Ali’yi bayıltıp onu bir derin dondurucuya götürüyor. Eli kolu bağlı Ali, Berk’in kendisine yapacağı şeyi korkarak bekliyor.

Önder, Derya’nın yanına gidip Çağrı’ya ondan bahsettiğini anlatıyor. Onunla evlenmeyi düşündüğünü ise dolaylı yollardan anlatıyor. Nesrin, Derya ile Önder’in evleneceğini duyup onunla tartışıyor. Önder Nesrin’e, onun Çağrı’yla kendisini nasıl öldürmeye çalıştığını ona hatırlatıyor.

Çağrı, annesinin kendisini öldürmeye çalıştığını öğrenip yıkılıyor. Zeynep’in yanına giden Çağrı onunla dertleşiyor. All’nin Berk’in yanında olduğunu öğrenen arkadaşları hiçbir şey yapamıyor. Derya, oğlunun ortadan kaybolmasıyla endişelenmeye başlıyor. Ali, elindeki ipten kurtulup Berk’le kavgaya tutuşuyor. Kapı kapanınca ikisi de derin dondurucuda mahsur kalıyor.

Tozluyaka 16. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Hazal Cemre’yi Kimin Öldürdüğünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler