Ana SayfaDizilerGül Masalı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Gül Masalı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Gonca, Toprak’tan ayrılıyor. Belgin, Rıfat ağayla konuşup kızıyla Toprak’ın evlenmesini razı ediyor. Canan, Belgin’in babasını kafalamaya çalıştığını anlayıp oğlunun Gonca’yla evlenmesini istemiyor. Gidip Gonca’dan özür dileyip onunla oğlunun evlenmesini istiyor. Ece Fuat’a, her şeyi itiraf ediyor. Rıfat ağa, Ece’nin tüm itirafını duyuyor. Fuat Gonca’ya, Ece’den duyduğu gerçekleri anlatıyor ve ikili tekrar barışıyor. Gül Masalı muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Pazar Dizileri 2022

Gül Masalı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Gonca’yı sonsuza kadar kaybettiğini düşünen Toprak için her şey anlamını yitirmiştir. Ailesine Ece’yle evleneceğini söyler. Torununun nihayet Atabeylere yakışan bir tavır sergilemiş olması Rıfat’ı memnun eder. Halil ve Canan ise bu gelişmeden son derece rahatsız olmuştur.

GÜL MASALI DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ece ve annesi Belgin için uzun zamandır bekledikleri müjde nihayet gelmiştir. Düğün havasına hemen giren Ece, Gonca’nın canını yakmak için eline geçen fırsatı kaçırmaz. Öte yandan Belgin, Rıfat’ı iyiden iyiye avucunun içine alır. Belgin’in aileleri için büyük bir tehlike olduğunu gören Halil ve Canan, Toprak’ın da ne kadar mutsuz olduğunun farkındadır.

Oğullarının sevmediği birisiyle evlenmesine artık gönülleri razı gelmiyordur. Bu evliliğe engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Toprak’la Ece’nin nikah haberini alan Gonca da bir yol ayrımına geldiğinin farkına varmıştır. Çok zor bir kararın eşiğindeki Gonca’ya babası Tahir de destek verir.

Rıfat ağa Belgin’den hoşlanmaya başlar ve o ne dese yapar. Düğün hazırlıkları başlar. Ece aklından bir türlü Fuat’ı ve onun sözlerini çıkaramaz. Onu çağırıp otelde buluşur. Ona, Toprak’la birlikte olmadığını ve hepsinin bir oyun olduğunu, annesinin de Rıfat ağayı kafaladığını anlatır.

Rıfat ağa Ece’nin konuşmalarını duyar. Canan, gidip Belgin’in haddini bildirir. Gonca, Canan’ın kendisinden özrünü kabul etmez. Fuat, duyduklarını Gonca’ya anlatır. Gonca Toprak’la buluşup tekrar barışır. Ece ise, Fuat’a aşık olduğunu itiraf eder.

Fatma ana bu arada aşk doktoruyla nişanlanır. Gonca ile Toprak, çok güzel bir düğünle evlenir. Canan ile Halil, artık hayırlı işler yapmaya başlar. Yeni açtıkları bakım evine Gülistan’ın adını verirler. Gonca, güzel giden bir evliliğinden hamile kalır ve annesinin mezarını huzur içinde ziyaret eder.

Gül Masalı 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Herkes Gonca’nın Toprak’ı Affetmesi İçin Seferber Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler