Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran'ı Zor Günler Bekliyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran’ı Zor Günler Bekliyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Seyran Ferit’e, kapıya gelen kişinin kendisinin eski sevgilisi olduğunu söylemek zorunda kalıyor. Yusuf, Seyran’ı yanına çağırıp ona birlikte kaçmayı teklif ediyor. Seyran bunu kabul etmeyince de onu elindeki fotoğrafla tehdit edip görüşmeye zorluyor. Ferit, onların buluştuğunu öğrenip yanlarına gidiyor ve Yusuf’u yumrukluyor. Yalı Çapkını 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Seyran’ı zor günler bekliyor.

Cuma Dizileri 2022

Seyran’ı Zor Günler Bekliyor!

Yalı Çapkını 6. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Seyran’ın kendisinden gizli Yusuf’la buluşmasına çok kızıyor. Ona güvenemediğini söylüyor. Yusuf Suna’ya, içindeki ateşi Seyran’dan başkasının söndüremeyeceğini, hiçbir şeyin umurunda olmadığını söylüyor. Suna ile Fuat, gizli gizli bakışmaya başlıyor. Ferit Seyran’la tartışıyor ve onu yalancılıkla suçluyor. Dedesinin karşısına çıkan Ferit, Seyran’ın okumasının doğru olmadığını ona bir torun vermeye karar verdiklerini söylüyor. Halis ağa ise torununa, memleketten gelen kişinin meğer karısının yavuklusu olduğunu öğrendiğini söylüyor.

İşte Yalı Çapkını 6. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Seyran, Yusuf’u kapıdan gönderiyor ve içeridekilere memleketten birinin geldiğini tanımadığını söylüyor. Ferit Seyran’ı sıkıştırıyor. Seyran ona, Yusuf’un eski sevgilisi olduğunu itiraf ediyor. Ferit çalışanlardan, Seyran’ın yalnız dışarı çıktığı zaman kendisine haber verilmesini istiyor.

Seyran Ferit’e, onunla görüşeceğini söylüyor. O da Suna’yı alıp birlikte onların buluşacağı yere götürüyor. Çalışanını da onları yalnız görürse müdahale edip Seyran’ı eve götürmesini istiyor. Seyran, Yusuf’la buluşuyor ve odan kendisini bir daha rahatsız etmemesini istiyor. Yusuf ise, her şeyi göze aldığını ona birlikte kaçmayı teklif ediyor. Seyran, evli bir kadın olduğunu söyleyip onun yanından ayrılıyor.

Seyran’ın ailesi yalıya davet ediliyor. Halis ağa, Hatice’yle yıllar sonra ilk kez karşılaşıyor. Ona Seyran’ı iyi yetiştirmiş olduklarını söylüyor. Yalnız kaldıklarında da nasıl olduğunu soruyor. Suna yalıya gidince yine heyecanlanıyor. Düşeceği sırada ise Fuat onun elini tutuyor. İkili arasında bakışmalar başlıyor.

Seyran ile Ferit, odalarında tartışınca yemeğe geç kalıyorlar. Halis ağa, onların sofraya geç kalmasına çok öfkeleniyor ve hem Ferit’e hem de Seyran’a çok kızıp sofradan kalkıp gidiyor. Halis ağanın sözleri Seyran’ı çok üzüyor. Sofrada ağlamaya başlıyor. Yusuf Seyran’a, birlikte çekindikleri fotoğrafı gönderiyor ve ona eğer kendisiyle buluşmaya gelmezse o fotoğrafı herkese yayacağını söyleyip tehdit ediyor.

Seyran zor da olsa yalıdan yalnız çıkıyor. Seyran’ın çıktığından hemen Ferit’in haberi oluyor. Onların buluştuğu yere giden Ferit, çok öfkelenip gidip Yusuf’u yumruklamaya başlıyor. Seyran’ın Ferit’i uyarmasıyla kavga bitiyor. Ancak Ferit Seyran’ın Yusuf’u kayırdığını düşünüyor.

Yalı Çapkını 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halis Ağa Yusuf’un Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler