Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 9. haftanın 3. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar dış çekimlerde Manisa’ya konuk oldu ve yöreye ait yemekler yapıldı. Alman mutfağı yemekleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 5. eleme adayını belirledi. Altıncı eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 9. haftanın 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 9. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 9. haftasında 3. takım oyunu Manisa’da yapıldı. Manisa bölmesine ait yemeklerin yapıldığı dış çekimde takımlar yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler beğendikleri takıma oyunu kullandı. Oylar stüdyoda açıldı.

TAKIM OYUNU!

Dış çekim için MasterChef Türkiye ekibi bu hafta Manisa’ya konuk oldu. 5 çeşit yemeğin yapıldığı gecenin menüsünde şefler takımlardan zeytin soslu göce çorbası, domat zeytinli salata, pirinçli etli karnıyarık, zeytinyağlı ıspanaklı pirinç pilavı ve zerde yapılmasını istedi.

Bu yemekleri yapmak için takımlara tam bir saat süre verdi. Verilen süre içinde mavi ve kırmızı takım yemekleri en iyi şekilde yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler beğendikleri takımın yemeğine oylarını verdi. Stüdyoda oylar açıldı ve en çok oyu alan takım mavi takım oldu. Mavi takım haftayı 2-1 galip bitirdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Şefler yarışmacılardan sıfır atıkla yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Yarışmacılar verilen süre içinde en yaratıcı yemekleri yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitimiyle şefler yarışmacıların tabakların tadımını yaptı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Değerlendirme yapan şefler en beğendikleri üç tabağın sahibini öne çağırdı. Bu isimler; Metin, Barış, Kıvanç oldu. Bireysel dokunulmazlığı ise Kıvanç kazandı. Bireysel dokunulmazlığı alan Kıvanç haftanın 5. eleme adayı olarak Metin’in ismini verdi.

Gecenin finalinde kırmızı takımda diğer adayı belirlemek için oylama yapıldı. Konseyde ismi en fazla çıkan yarışmacı Tolga oldu. Böylece Tolga haftanın son eleme adayı oldu.

Hafta boyunca 3’te 3 yaparak tüm yemekleri geçen Tolga’nın aday seçilmesi Yağız’ı isyan ettirdi. Böylece bu haftanın eleme adayları; Tayfun, Gamze, Fatma Nur, Atike, Metin ve Tolga oldu.

MasterChef 9. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler