Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 9. haftanın ilk takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar kanepe çeşitleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 9. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 9. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 9. haftasında ilk takım oyununda takımlar, heyecanla yerlerini aldı. Şefler haftanın ilk takım oyununda takımlardan 7 farklı kanepe yapmalarını istendi. Şefler menüyü açıkladı ve onlardan verilen süre içinde bu kanepeleri eksiksiz yapmalarını istedi.

TAKIM OYUNU!

9. Haftanın ilk takım oyununun menüsü şöyle;

Blini üzerinde tarama ve havyar
Grissiniye sarılı rozbif
Yumurta dolması
Tavuklu mantarlı vol au vent
Mini sebzzeli Çin böreği
Kızarmış ekmek üzerine avokado püreli karides
Çilekli tartolet

Mavi ve kırmızı takım verilen süre içinde kanepeleri yapmak için büyük uğraş verdi. Verilen sürenin bitimiyle takımlar ürünleri şeflerin beğenisine sundu. Ancak bu sefer şefler değil MasterChef’in eski yarışmacıları tadımları yaptı.Uğur Kardaş, Alican Sabusoy, Ebru Has ve Araz Akman tabakların hangi takıma ait olduğunu bilmeden tadım yapıp beğendikleri tabağı açıkladılar. En başarılı kanepeleri yapan takım kırmızı takım oldu. Mavi takım ise, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık için şefler mavi takım yarışmacıların önüne üç renkten oluşan kutular koydu ve onlardan bu kutulardan birini seçmelerini istedi. Kutuların altından ise bal, beyaz peynir ve ceviz çıktı. Yarışmacılar, üç üründen birini tercih ederek yaratıcı tabaklar çıkarmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin bitmesiyle şefler tabakların tadımlarını yapıp değerlendirdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda ilk dörde Serpilay, Görkem, Ayaz ve Tayfun kaldı. En başarılı tabağı yapan yarışmacı ise Serpilay oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Serpilay, haftanın ilk eleme adayı olarak Tayfun’un ismini verdi.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

İkinci eleme adayı ise yarışmacıların kullandığı oylarla belli oldu. En çok oyu alan Gamze oldu. Böylece 9. haftanın eleme adayları Tayfun ve Gamze olarak belirlendi.

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bakalım bu gün hangi takım galip gelecek?

MasterChef 8. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler