Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 18 Ekim 2022 Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 18 Ekim 2022 Eleme Adayları Belli Oldu!

TV8’in çok sevilen Masterchef Türkiye’de dün gece eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım bellli oldu. Yarışmacılar arasında büyük bir mücadele vardı. 18 Ekim Salı günü yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet ile yarıştılar. Yarışmacılar, kanepe çeşitlerinin hazırlandığı gecede, kırmızı takım dokunulmazlığı aldı. Bununla birlikte mavi takımda ise iki isim eleme potasına girdi. MasterChef Türkiye 18 Ekim 2022’de neler oldu? Kimler eleme potasına gitti?

masterchef türkiye 2022

Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım kazandığı için, eleme adayları seçilen takım mavi takım oldu. Haftanın birinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda ise bir bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.  Yarışmacılardan kanepe hazırlanması istendi, ana ürünler bal, peynir ve ceviz olarak belirlenmişti. Büyük bir mücadelenin yaşandığı yarışmada iki kişi eleme adayı seçildi.

masterchef türkiye 18 ekim 2022

MasterChef Türkiye 18 Ekim 2022 Eleme Adayları Kim Oldu?

Mavi takımın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi Serpilay olurken, eleme potasına ise Tayfun’un gitmesini istedi.  Mavi takımdaki adaylar bir oylama yaptı ve oylama sonucu en çok oy olan isim Gamze oldu.  Haftanın eleme adayları Tayfun ve Gamze seçildiler.

Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyunu ile ilgili fragman aşağıda yer alıyor:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler