Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 9. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Çağatay’ın elenmesinden sonra geriye 15 yarışmacı kaldı. Kaptanlık oyununda yarışmacılar en iyi lahmacun yapmak için yarıştı. En iyi Lahmacun’u yapan iki yarışmacı kaptanlık düellosunda yarıştı. Mavi takım kaptanı belli oldu. MasterChef 9. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2022’nin 9. haftasının ilk gününde şefler geriye kalan 15 yarışmacıyla öncelikle geçen haftanın kritiğini yaptı. Daha sonra yarışmacılar önlerindeki kutuları açtı ve çıkan ürünlerden ne yapılmasını istendiğini tahmin etti. Kaptanlık oyunu için yarışmacılardan lahmacun yapmaları istendi.

KAPTANLIK OYUNU!

MasterChef 9. haftanın ilk gününde şefler yarışmacılardan lahmacun yapmalarını istedi. Yarışmacılar en iyi Lahmacun’u yapıp mavi takım kaptanı olmak için yarıştı. Verilen süre içinde bazı yarışmacılar istenilen 6 lahmacunu yetiştiremedi. Şefler ayrı ayrı yarışmacıların lahmacunlarının tadımını yaptı. En beğendikleri Lahmacun’ları yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı.

Bu isimler; Gamze, Atike, Fatma Nur, Büşra ve Serpilay oldu. Bu beş yarışmacı arasından şefler Büşra ile Fatma Nur’u seçti. İki yarışmacı kaptanlık düellosu için karşı karşıya geldi.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Büşra ve Fatma Nur kaptanlar düellosunda, ilk olarak gözü kapalı önlerine gelen nesneleri doğru bilmeye çalıştı ve ilk turu Fatma Nur kazandı. İkinci turunda da farklı sebze ve meyvenin suyunu tadarak doğru tahminde bulunmaya gayret etti.

İkinci turu da Büşra 8-6 kazandı ve böylece üçüncü oyuna geçildi. Bu aşamada iki isim de tartıda istenen miktarda ürünü çıkardı. Oyunların ardından kazanan Büşra oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak da Tolga’nın ismini verdi. Böylece takımlar kuruldu.

Mavi Takım kaptanı Büşra, seçtiği yarışmacılar; Gamze, Tayfun, Görkem, Burak Kaya, Serpilay, Ayaz ve Burak oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Tolga, seçtiği yarışmacılar; Metin, Yağız, Atike, Kıvanç, Barış ve Fatma Nur oldu.

MacherChef’te bu akşam 9. haftanın ilk takım oyunu oynanacak. Bakalım hangi takım galip gelecek.

MasterChef 8. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler