Ana SayfaDizilerMahkum 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'ın Karşısına Bir Teklifle Çıkıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ın Karşısına Bir Teklifle Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mahkum, 30. yeni bölümüyle 20 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizi önümüzdeki hafta cumartesi günü final bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, kızına bir video çeker. Ona, videoda hastalığından yakında kendisinin kim olduğunu ve onu unutacağını söyler. Fırat Barış’ı arayıp onun kardeşinden duyduğu şeyi anlatır. Barış, Büge’nin karşısına çıkıp ondan bu duyduklarının hesabını sorar. Daha sonra Fırat, gözlerini hastanede açar. Büge ona, kendisini hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Mahkum 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat Barış’ın karşısın bir teklifle çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Barış’ın Karşısına Bir Teklifle Çıkıyor!

Mahkum 30. bölüm 2. fragmanında; Barış, Fırat’ın elinden kurtulmayı başarıyor. Büge’yi bulan Barış onu kendi mekanına götürüyor. Fırat, gözlerini hastanede açıyor ve Barış’ı bulup karşısına çıkıyor. Barış’a, eğer istediğini verirse ona masumiyetini vereceğini söylüyor. Fırat Barış’tan ne isteyecek?

İşte Mahkum 30. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Barış’ı kıskıvrak yakaladıktan sonra onu arabaya bindirip götürüyor. Ekip ise, arabanın arkasında baka kalıyor. Fırat, Barış’la özel olarak hesaplaşmak istiyor ve onu gözlerden uzak bir yere götürüyor.

İki düşmanın en büyük yüzleşmesi başlıyor. Barış’ın tüm sistemini çözmek için üzerine giden Fırat, büyük bir hamleyle onun karşısına çıkıyor. Onu, Büge’nin geçmişinden vurarak başlıyor. Barış, Büge’yi gerçekten tanıyor mudur?

Fırat ve Barış’ın ortadan kaybolması başta Büge olmak üzere herkese telaşlandırıyor. Kimse Fırat’la iletişime geçemiyor. Barış’a da ulaşamayınca herkesin eli kolu bağlanıyor. Fırat Barış’a, hazırladığı videoları seyrettiriyor.

Duygusallaşan Barış ondan, devam etmemesini istiyor. Fırat, Barış’ın zaten bozuk olan akıl sağlığıyla oynarken, onu içinden çıkılamaz bir ruh halinin içine sürüklemeye başlıyor. Fırat Barış’a ne yapacak? Ondan intikam almak için başka planları da var mı?

Mahkum 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Yine Hafızasını Mı Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler