Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 9. haftanın 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar Alman mutfağı yemekleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. Dördüncü eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 9. haftanın 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 9. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 9. haftasında 2. takım oyununda takımlar heyecanla yerlerini aldı. şefler takımlardan Alman mutfağından seçtikleri 5 farklı yemek yapmalarını istedi. Takım oyunu sırasında, Büşra ile Burak Kaya arasında çıkan tartışma ise dikkat çekti.

TAKIM OYUNU!

Şefler mavi ve kırmızı takıma Alman mutfağından seçtikleri yemekleri açıkladı. Menü;

Camembert peyniri soslu ile pretzel
Peynirli Alman eriştesi
Sauerkraut ve hardal sos ile Frankfurter sosisi
Mantar soslu avcı şinitzel patates salatası ile
Kara orman pastası, oldu.

Mavi ve kırmızı takım bu yemekleri verilen süre içinde yapıp şeflerin beğenisine sunmak için var güçleriyle mücadele verdi. Başa baş geçen oyun sırasında kaptan Büşra ile Burak Kaya arasında tartışma çıktı. Burak Kaya’nın yaptığı mayonezi beğenmeyen Büşra, Gamze’den yeni bir mayonez yapmasını istedi.

Durum üzerine Burak Kaya, kendi ürününü başkasına vermesine büyük tepki gösterdi. Büşra buna karşılık Burak Kaya’ya, ”Gider misin?” dedi. Burak Kaya da ”Ne demek gider misin, nasıl konuşuyorsun?” yanıtını verdi. Kaptan Büşra ise tartışmak istemediğini belirtti.

Oyun sonunda stüdyo arkasında da tartışma devam etti ve Burak Kaya, ”Muhatap olma benle bir daha, çok saygısız olmaya başladın, haddini aştın.”gibi sözleri kullandı. Büşra da durumu açıkladı ve ardından ”Tamam, olmam.” diyerek yanıt verdi.

Mehmet Şef Büşra’ya, Burak’a güvensizliği olup olmadığını sordu. Büşra da, iki aydır tanığı bir insana güvenmeyeceğini söyledi. Tartışmalı geçen takım oyununu mavi takım galip geldi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler yarışmacılardan miso ve patlıcan ile yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Sürenin bitimiyle şefler tadımlarını yaptı ve en başarılı yemeği yapan isim Metin oldu.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Metin, haftanın 3. eleme adayı olarak Atike’nin ismini verdi. Haftanın 4. eleme adayı ise yarışmacıların kullandığı oylarla belli oldu. En çok oyu alan yarışmacı Fatma Nur oldu.

Böylece 9. haftanın eleme adayları Gamze, Tayfun, Atike ve Fatma Nur oldu.

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler