Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 20 Ekim 2022 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 20 Ekim 2022 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve herkesin severek izlediği MasterChef Türkiye’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecanın ve rekabetin bol olduğu oyunda birbirinden lezzetli yemekler hazırlandı. Jüri, yarışmacılardan Alman mutfağına özgü yemekler yapmasını istedi.  Peki haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Ekim 2022 MasterChef Türkiye’de neler oldu?

masterchefturkiye2022
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda heyecan katlanarak devam ediyor. Şefler yarışmacılardan Alman mutfağına has yemekler yapmalarını istedi. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kimler eleme adayı oldu hepsi haberin devamında yer alıyor…

masterchef türkiye 20 ekim 2022
masterchef türkiye 20 ekim 2022

MasterChef Türkiye 20 Ekim 2022 Takım Oyununu Kim Kazandı? 

Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ikinci kez karşıya karşıya gelerek Alman mutfağına özgü yemekler yaptılar. Bununla birlikte haftanın ikinci takım oyununu mavi takım kazandı.

masterchef türkiye 20 ekim 2022
masterchef türkiye 20 ekim 2022

MasterChef Türkiye Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım, kendi arasında dokunulmazlık alabilmek için yarıştı. Zorlu bir mücadelenin ardından günün en başarılı yemeğini yaparak, dokunulmazlığı kazanan isim Metin oldu.

masterchefturkiye 20 ekim 2022

MasterChef Türkiye 20 Ekim 2022 Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık sahibi Metin, eleme adayı olarak Atike’yi potaya gönderdi.  4. eleme adayı takım oylaması sonucunda belli olacak. Eleme potasına giden isimler şu anda belli değil. İlgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız… 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler