teensexonline.com
Ana SayfaDizilerTuzak 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Ceren'e Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Tuzak 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Ceren’e Aşık Mı Oluyor?

Tv 8’in yeni dizisi Tuzak, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Büyük bir servete sahip olan ve bir çok düşmanı olan Demir, basına Luna’yla evleneceğini açıklıyor. Ama Demir’in eline müstakbel eşi Luna ile oğlu Güven’le ilişkisi olduğunu kanıtlayan bir video eline geçiyor. Bunun duyulmaması için kızından yardım istiyor. Ceren, Çınar’ı bulup ondan bu işi çözmesini istiyor. Çınar, bunun tuzak olduğunu düşünüp önce bunu yapabilecek kişiyi ailenin içinde arıyor. Tuzak 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çınar Ceren’e aşık mı oluyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Çınar Ceren’e Aşık Mı Oluyor?

Tuzak 2. bölüm 1. fragmanında; Güven, babasının gözüne tekrar girebilmek için onun istediklerini yapıyor. Demir de Güven’in yaptıklarını öğrenip onu taktir ediyor ve ona şimdi onun kendisinin oğlu olduğunu söylüyor. Demir, Luna ile ilgili önemli bir karar alıyor. Öte yandan Çınar Luna’nın hamile olduğunu öğreniyor. Luna’nın hamileliği bütün planları alt üst ederken. Çınar ile Ceren, bir davette dansa kalkıyor.

İşte Tuzak 2. bölüm 1. fragmanı…

TUZAK DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Üç kardeş olan Umut, Mahir ve Umay’ın çocuklukları Demir yüzünden ellerinden alınıyor. Umut, Demir’den intikam almak için bir yola çıkıyor. Büyük bir serveti olan Demir, acımasız kişiliğiyle tanınıyor. Demir’in fabrikalarında işçiler greve girerken o genç ve güzel sevgilisiyle basının önüne çıkıyor ve onunla evleneceğini açıklıyor.

Demir’in çocukları bu evliliğe karşı çıksa da, babalarının kararı karşısında bir şey yapamıyor. Basın açıklaması sırasında Demir’in eline birisi bir hart disk sıkıştırıyor. Ona, ilgisini çekeceğini söylüyor. Demir, hart diski açtığında içinde Luna ile Güven’in birlikte olduğunu gösteren bir görüntü çıkıyor.

Ceren, Güven ve Mete, babaları tarafından acil olarak çağrılıyor. Demir direkt Güven’i yumruklayıp bunu kendisine nasıl yaptığını soruyor. Daha sonra o görüntüyü ona izletiyor. Güven babasına, Luna’yla çok önceden bir ilişki yaşadığını, bir gecelik bir şey olduğunu söylüyor.

Daha sonra Ceren’i yanına çağıran Demir, hemen bu pisliği temizleyecek bir avukat bulmasını istiyor. Kirli avukat lakabıyla tanınan Çınar’ı arayan Ceren ondan yardım istiyor. Çınar Ceren’in yüzüne telefonu kapatıyor. Ceren ise, özel uçağıyla onun bulunduğu yere gidip onu alıp geliyor.

Çınar, bu işi kabul ediyor. Ancak Demir’den kendisine kısıtlama yapılmasını istemediğini söylüyor ve bunu yapabilecek kişiyi önce ailede aramaya başlıyor. Demir’in çocuklarını ve evdeki çalışanları tek tek sorguya alan Çınar, bu tuzağı kimin kurduğunu bulmaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler