Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Bige'nin Büyük Bir...

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Bige’nin Büyük Bir Açığını Buluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bir Peri Masalı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hamit’in yokluğunda şirketin başına Onur geçiyor. Harika, bundan çok hoşlanmıyor ve çocuklarını ön plana çıkarmak için uğraşıyor. Öncelikle Bige’yi aileden uzaklaştırmak istiyor. Zafer, yeni bir işe girişiyor. Ancak bu Hamit’in pek hoşuna gitmiyor. Ona parasal destek olmayacağını söylüyor. Onur, Zafer’i Zeynep’in yanında görmekten rahatsız olmaya başlıyor. Bige, Onur’un Zeynep’e bakışlarını yakalıyor. Zeynep’e köstek olmak için elinden geleni yapıyor. Ancak eline yüzüne bulaştırıyor. Zeynep, Bige’nin büyük bir ağını buluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep Bige’nin Büyük Bir Açığını Buluyor!

Bir Peri Masalı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep, Alp’e söz verdiği parayı verip o dertten kurtulmak için projesini hızlandırıyor. Hamit, evde tedavi görmeye başlıyor. Zeynep, onun tedavi sürecinde ailenin yanında olup destek oluyor. Bige ise, Zeynep’in sürekli ailenin içinde olmasından ve Onur’un yakınlarında olmasından iyice rahatsız oluyor. Zeynep’in bir açığını bulup onu Onur’un yanından ve ailesinden uzaklaştırmak istiyor.

BİR PERİ MASALI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onur, Zeynep’e bir teşekkür buketi gönderiyor. Zeynep, Onur’un çiçeklerini alıp fotoğraf çekip paylaşıyor. Sonra Onur’a mesaj yazıp ona teşekkür ediyor. Zafer, yeni bir işe giriyor. Harika, Hamit’e oğlunun girişimini övgülerle anlatıyor. Ancak Hamit, Zafer’in bu işi becerebileceğini düşünmüyor.

Oğlunu yanına çağırıp kendi parasıyla bu girişime girebileceğini, eğer kaybederse kendisinin ona destek vermeyeceğini söylüyor. Zafer, Zeynep’i alıp eve yemeğe getiriyor. Bige, Zeynep’i görünce rahatsız oluyor. Onur gözlerini Zeynep’ten alamıyor. Bige, bunu hemen fark ediyor.

Zeynep, projesini açıklayıp bir an evvel ödemeyi almak istiyor. Zafer, hemen ödemeyi vermeyi kabul ediyor. Bige ise, Zeynep’in ekibini beğenmeyip bir arkadaşını öneriyor. Arkadaşını getirip Zeynep’e onunla aynı okulda okuduklarını söylüyor. Ama kız yalancı çıkıyor. Bige, Zeynep’in yalanını yakalamaya çalışırken beklediği olmuyor.

Bu arada Zeynep’in babası onun ablasına verdiği paraları at yarışında harcıyor. Alp, parayı veremediği için yine tartaklanıyor. Bu sefer adam Alp’ten Onur’un şirketine bir adamını sokmasını istiyor. Bunu da Zeynep’in yapması gerekiyor. Zeynep, gizlice şirkete girip istenilen kişiyi yeni alınacak personel listesine ekliyor.

Zeynep Merih’ten, Bige’nin bir açığını bulmasını istiyor. Oda bir araştırma yapıp onun bir açığını buluyor. Zeynep bunu Harika’nın duymasını sağlıyor. Harika, zaten Bige’nin bir açığını aradığı için eline büyük bir koz geçiyor.

Bir Peri Masalı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Onur Zeynep’i Zafer’den Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler