Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Onur Zeynep'i Zafer'den Kıskanmaya...

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Onur Zeynep’i Zafer’den Kıskanmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bir Peri Masalı, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep Merih’le bir plan yapıp Zafer’le buluşur. Tabu bu bir taktiktir, Harika, Bige’nin bir açığını bulmaya çalışır. Zeynep, Zafer’le birlikte eve gelince Onur’un ona bakışı Bige’nin gözünden kaçmaz. Bige, Onur’un Zeynep’ten hoşlandığını anlar. Bir Peri Masalı 4. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Onur, Zeynep’i Zafer’den kıskanmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Onur Zeynep’i Zafer’den Kıskanmaya Başlıyor!

Bir Peri Masalı 4. bölüm 3. fragmanında; Onur, Zafer’i karşısına alıp ona Melis olayının ne olduğunu soruyor. O da abisine, kendisinin özel hayatıyla neden bu kadar ilgilendiğini soruyor. Onur kardeşine, Melis’in projesine yatırım yaptıklarını ve onun için bu işin sonunu düşünerek hareket etmesini söylüyor.

İşte Bir Peri Masalı 4. bölüm 3. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Alp, Zeynep’i yeni hayatında bulup karşısına çıkar. Zeynep, onun konuşmasını engelleyip uzaklaştırır. Onur’a onu daha önceden tanıdığını söyler. Daha sonra Alp’in yanına gidip onunla konuşur. Alp, öfkeden deliye dönüp ondan paraları alıp kaçmasının hesabını sorar. Zeynep, paranın büyük bir kısmını Melis olmak için harcadığını söyler.

Paradan sadece iki yüz bin lira kaldığını öğrenen Alp, Zeynep’e silahını doğrultur. Zeynep Alp’e, büyük bir işin peşinde olduğunu o parayı ödeyeceğini söyleyip kalan parayı ona verir. Alp, paraların sahibinin yanına gidip kalan parayı vereceğini söyler. Ama adam Alp’e 10 gün süre verir. O süre içinde parasının tamamını ondan istediğini söyler.

Bu arada Onur şirkette Zeynep’e işlerini yürütmesi için bir oda ayarlar. Bige, Onur’un yanında Zeynep’i her gördüğünde kıskançlığını gizleyemez. Hamit, Neslihan ile Onur’un çekişmelerine daha fazla dayanamayıp onları uyarır. Onur, daha sonra Zeynep sayesinde babasıyla yüzleşir. Ona, o olmadığı zaman şirketi yönetebilecek tek kişinin kendisi olduğunu bunu onunda bildiğini söyler. O çıktıktan sonra ise Hamit kalp krizi geçirir.

Hastaneye kaldırılan Hamit’in kalbi yolda durur. Daha sonra ağır bir ameliyat geçirip ölümden döner. Öte yandan Zeynep’in izini babası da bulur. Zeynep, hastaneye gidip Onur’un ailesine geçmiş olsun diler. Bige, yine Zeynep’i Onur’un yanında onu teselli ederken bulur. Hamit, hastaneden çıkarılıp eve getiriliyor. Zeynep, Hamit’in bakım işlemleriyle yakından ilgilenir.

Hamit’in yokluğunda Harika, şirketin yönetimini çocuklarının yürütmesini ister. Ama beklenen olmaz. Hamit, yokluğunda Onur’un şirketin başına geçmesini ister. Onur, babasının yerine masaya oturunca Harika, büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Bir Peri Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Zafer’le Görüşmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler