Ana SayfaDizilerO Kız 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Ozan'ı Yaralamaktan Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

O Kız 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Ozan’ı Yaralamaktan Tutuklanıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi O Kız, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep ve Ozan, sosyal medyaya mutluluk pozları verir. Kadir, Hakkı’nn yanına gidip ona borcunu ödemeye geldiğini söyler. Hakkı Kadir’i kavga etmeye zorlar. Onları gören Ozan, araya girip Hakkı’nın Kadir’e zarar vermesini engeller. O sırada Ozan bıçaklanır. Herkes Kadir’in Ozan’ı bıçakladığını düşünür. O Kız 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, Ozan’ı yaralamaktan tutuklanıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Kadir Ozan’ı Yaralamaktan Tutuklanıyor!

O Kız 5. bölüm 2. fragmanında; Bıçaklanan Ozan hastaneye kaldırılıyor. Zeynep, Ozan gözlerini açana kadar başında bekliyor. Ozan, kendini bıçaklayanın Kadir olduğunu öğrenince küplere biniyor. Polis Kadir’i Ozan’ı yaralamak suçundan tutukluyor.

İşte O Kız 5. bölüm 2. fragmanı…

O KIZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep yanlışlıkla Hakkı’nın arabasına biner. Korkulu anlar yaşarken Hakkı’dan para meselesinin iç yüzünü de öğrenir. Ancak Hakkı’dan kurtulup arabadan inmesi kolay olmaz. Sitare durumu fark edip Zeynep’i arabadan indirmeyi başarır.

Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır. Zeynep babasıyla birlikte bodrum kadında bir göz odada kalmaya başlar.

Ertesi gün Zeynep, Sitare’nin teklifini kabul edip görüşmeye onun yanına gider. Ozan, Zeynep’in teklifi kabul ettiğine inanmaz. Onun başka bir plan peşinde olduğunu zanneder. Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramaz. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmaz. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getirir.

Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlar. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeyken, Salih, Mine ile arasındaki ilişkiden kurtulup İpek’le gerçek bir ilişki kurmayı başarabilecek midir?

Bu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışır. İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakır. Zeynep Hakkı’ya, babası ve dedesinin kendisiyle yaşaması karşılığında onunla evlenmeyi kabul eder.

Hakkı, hemen nişan töreni hazırlığı yapar. Nişan günü, Hakkı kızına gerçekten Zeynep’le evlenmeyeceğini, onun dedesiyle babasını da Almanya’ya götürmeyeceğini ve canı sıkılınca Zeynip’i göndereceğini söyler. Nimet, Hakkı’nın kızından bu evliliğin gerçek olmayacağını öğrenir.

Onunla konuşmak için tuvalete gider. Tuvalette olan Zeynep, onların konuşmalarını duyar. Nişanı terk eden Zeynep, Ozan’ın yanına gider ve kameraların karşısına geçip kendisinin Ozan’ın sevgilisi olduğunu açıklar.

O Kız 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan’ı Kim Bıçaklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler