Ana SayfaDizilerYasak Elma 152. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 152. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 151. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Caner ile Emir, hapishaneden kurtuluyor. Kefaret parasını ödeyen ise Kumru çıkıyor. Yıldız, Zeynep’e imzalattıkları kağıdı yırtıp atıyor. Ender ile Yıldız, Zeynep’e onun kocasının kendilerinden ona boş kağıt imzalatmak istediklerini açıklıyor. Zeynep, kocasıyla buluşup ya onu rezil edeceğini yada, mallarının yarısını istediğini söylüyor. Saffet, Zeynep’e o kağıdı imzalatmak için onu kaçırıyor. Ama maskeli adam Zeynep’le birlikte Yıldız’ı da kaçırıyor. Patronuna ise kadınlardan birinin öldüğünü söylüyor. Yıldız Ölüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Ölüyor Mu?

Yasak Elma 152. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, karşısında Zeynep’i görünce şok oluyor. O kağıdı imzalattıkları kadının kardeşi çıkmasıyla Yıldız hemen o kağıdı yırtıp atıyor. Saffet ise, Yıldız’ın Zeynep’in ablası olduğunu öğreniyor. Caner ile Emir, hapisten çıkıp Yıldız’ın evine geliyor. Bu arada kendilerinin kefaretini kimin ödediğini de merak ediyorlar.

YASAK ELMA 151. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Saffet, Leyla’ya onun buldukları kadınların isteklerini yapmadığını öğreniyor. Araştırdıktan sonra Ender’in yakın arkadaşı Yıldız’ın adamının Zeynep’i hava limanından aldığını öğreniyor. Sonra Yıldız’ın Zeynep’in ablası Doğan’ın da karısı olduğunu öğreniyor. Caner ile Emir, kendilerinin kefaretini Kumru’nun yatırdığını öğreniyor.

Doğan kızının, dört yüz bin lira nakit çektiğini öğrenip onu sıkıştırıyor. Onun Caner ile Emir’in kefaretini ödediğini öğreniyor. Ama Kumru, onlara yardım etmek istediğini ve ettiğini söylüyor. Handan, Hilal’i yakın takibe alıyor. Onun Doğan’la ayrı odalarda yattığını anlıyor.

Hilal’e, Doğan’la gerçekte nişanlı olmadıklarını söylüyor. Oda, Handan’ın gözünün önünde Doğan’ın yatak odasına gidip ona durumu anlatıyor. Daha sonra Doğan’a ondan ne kadar hoşlandığını söyleyip onu öpüyor. Doğan, o anda Yıldız’ı hayal edip geceyi Hilal’le geçiriyor. Sabah kalktığında ise bu yaptığından pişmanlık duyuyor.

Saffet Doğan’ın yanına gidip ona Ender’le Yıldız’ın, kendisine oyun oynadığını hatta bu evliliği yapmasında bile onların parmağı olabileceğini söylüyor. Doğan ise ona, bunun mümkün olmadığını söylüyor. Saffet, biriyle anlaşıp onlardan Zeynep’i kaçırıp ona o imzayı attırıp geri bırakmalarını istiyor.

Maskeli biri yalıya girip herkesi uyutuyor. Yıldız, kardeşinin odasına girdiğinde birinin onu kaçırdığını görüp engel olmaya çalışıyor. Maskeli Yıldız’ın kafasına vurup onu bayıltıyor. Yüzünü gördüğü içinde onu da kaçırmak zorunda kalıyor. Adam Zeynep ile Yıldız’ı kaçırıp götürüyor ve sonra patronunu arıyor. Ona kadınlardan birinin öldüğünü söylüyor. Zeynep, kendisine geliyor. Yıldız mı ölüyor?

Yasak Elma 151. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Zeynep’in Kaçırılmasına Engel Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler