Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Okulda Silahlı Saldırı...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Okulda Silahlı Saldırı Paniği!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Songül tam Nejat’ı ele geçirmişken amiri onu vuruyor. Aysel’in Sadi’ye aldığı hediye Songül’ü sinirlendiriyor. Sadi’ye sürpriz doğum günü yapan Songül, Aysel’i yakından tanıyor. Araz, annesini bulmak için İzmir’e gidiyor. Melek ise, annesi tarafından evden kovuluyor. Songül, amirinin arabasına biniyor ve arabada bomba olduğunu fark edip Sadi’yi arıyor. Songül, son anda arabadan çıkmayı başarıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Okulda silahlı saldırı paniği yaşanıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Okulda Silahlı Saldırı Paniği!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. bölüm 1. fragmanında; Sadi, yılan operasyonun komiseri ve savcıyla buluşuyor. Onlara sıradan bir Coğrafya öğretmeni olduğunu söyleyerek konuşmaya başlıyor. Araz’ın anne özlemi depreşiyor. Sadi, Kıvanç’ı araştırıp onun bir organ mafyasıyla ilişkisi olduğunu öğreniyor ve hemen Derya’nın yanına gidip ona Kıvanç’tan uzak durmasını istiyor. Silahlı biri 12 B sınıfına girip ateş ediyor. Silah sesini duyan Sadi, ne yapacak?

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül Nejat’a silahını doğrultuyor. Nejat ona, en başta olan birinden bahsederken konuşamadan Songül’ün amiri tarafından vuruluyor. Songül, onun konuşmadan vurulmasına üzülüyor. Aysel öğretmen Sadi’ye bir atkı örüp hediye ediyor. Songül Sadi’nin atkısını görüyor. Önce onun kendisine hediye aldığını düşünüyor.

Sonra üzerindeki notu okuyunca çok sinirleniyor. Sadi, daha önce hiç hediye almadığı için bu hediyeyi kabul ettiğini söyleyince Songül yumuşuyor. Ertesi gün hemen Sadi’ye bir sürpriz doğum günü partisi vermek için okulu arayıp tüm öğretmenleri, özellikle Aysel öğretmeni davet ediyor.

Derya’nın da yanına gidip onu ve başhekim Kıvanç’ı da partiye davet ediyor. Sadi, Songül’ün sürprizine çok şaşırıyor ve mumu üflemeden önce bir konuşma yapıp karısına teşekkür ediyor. Derya’nın yanında Kıvanç’ı gören Sadi’nin gözü onu bir yerden ısırıyor. Aysel’in Sadi’ye yaptırdığı hediye yine Songül’ü sinirlendiriyor.

Melek, annesi ve Celal’le pikniğe gitmek istemeyince annesi tarafından evden kovuluyor. Ama bunu arkadaşlarına anlatamıyor. Aylin, babasıyla anlaşamayınca gidip kendisine bir ev tutuyor. Can ile Zülfikar’ın annesi ve arkadaşları ona yardım ediyor. Araz, abisinin yaktığı mektuplar arasında bir mektubu kurtarıyor.

Annesini bulmak için İzmir’e giden Araz, o evin depremde yıkıldığını öğrenip geri dönüyor. Songül, amiriyle karşılaşıyor ve bir soruşturma için onun isteğiyle amirinin arabasına biniyor. Sadi’yle konuşurken telefonu düşen Songül, arabada bir bomba olduğunu anlıyor.

Sadi Songül’e, insanlardan uzak bir yere gidip arabayı hemen terk etmesini söylüyor. Songül, Sadi’nin yardımıyla bir boş araziye girip arabadan çıkıyor. Sadi’de oraya gidip Songül’e sarılıyor. O sırada bomba patlıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül’den Sadi’ye Doğum Günü Sürprizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler