Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri İyice Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri İyice Yakınlaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 53. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan Sedat’ın peşinden otele gidiyor ve onun maç izlemediğini anlayıp geri dönüyor. Sedat, sonradan Nalan’ın kendisini gördüğünü öğreniyor. Feride, Tako’ya notları Alp’in bıraktığını öğreniyor. Üzerine Cana’nın hala hamile olduğunu da öğreniyor. Hayri ile Nalan, pikniğe gidiyor. Feride, Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu Rafet’e söylüyor. Sedat, Nalan’la Hayri’yi arabada samimi bir şekilde sohbet ederken görüyor. Camdaki Kız 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan ile Hayri, iyice yakınlaşıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan İle Hayri İyice Yakınlaşıyor!

Camdaki Kız 54. bölüm 1. fragmanında; Nalan ile Hayri iyiden iyiye yakınlaşmaya başlıyor. Muzo ise, Nalan’a olan aşkından adeta kahroluyor. Selen Feride’ye, “alın kızınızı çekin gidin” demesi Feride’yi çıldırtıyor ve açından tuttuğu gibi onu tehdit ediyor.

İşte Camdaki Kız 54. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat’ı takip edip otele giden Nalan, onun maç izleyeceğine inanmayarak orayı terk ediyor. Karısının peşinden giden Sedat, onunla konuşmayı başaramayınca eve dönüyor. Maçı evde telefonundan izleyen Sedat, Nalan’ın trip atmasına da çok sinirleniyor.

Bu sırada Tako’nun bıraktığı notun peşine düşen Feride, onu odasında sıkıştırıyor. Tako’nun boğazına sarılan Feride, notun hesabını soruyor. Önce bir şey söylemese de dayanamayan Tako, notları Alp’in yolladığını itiraf ediyor.

Ertesi sabah Alp ile yüzleşmeye giden Feride, bebek olayının gerçeğini öğreniyor. Duyduklarını kaldırmakta zorlanan Feride, “ Senin bu halin ne olacak peki? Başkasından hamile olduğunu bile bile hâlâ o kadını istiyor musun?” sorusuna yanıt veren Alp, “Bir gün sadece benim olacağını bilsem, sonsuza kadar savaşırım” diyor.

Kendisini arayan avukat Özlem ile konuşan Gülcihan, Rafet’in boşanma dilekçesini verdiğini ve dava gününün yakında belli olacağı haberiyle üzülürken, Sedat’ın onu görmeye gelmesine seviniyor. Ardından eve gelen Cana’yı görünce şaşıran Sedat, onunla Nalan hakkında konuşup karnına dokunmak istiyor.

Sedat ile Gülcihan’ı görmeye gitmeyen Nalan ise kendisine mesaj atan Hayri ile dolaşmaya çıkıyor. Nalan’ı pikniğe götüren Hayri, mangallık alışveriş yapıyor. Pikniğe giden ikiliden Hayri, mangalı yakarken; Nalan’dan salata yapmasını istiyor.

Boşanma kararı nedeniyle herkesten uzaklaşan Rafet, kızının sorularına da yanıt vermiyor. Selen de bu kararın sebebini öğrenmeden gitmeyeceğini açıklamak zorunda kalıyor. Rafet ise “Ben anneni çok sevdim. Ama annenle Cavit benden önce sevgiliymiş. Biz evlenme kararı alınca Cavit de aşirete karşı çıkamamış” diyor. Evliliği boyunca elinden geleni yaptığını söyleyen Rafet, duygulanıp odadan çıkıyor.

Ne yapacağını bilemeyen Selen ise Emir’in odasına gelmesiyle şoke oluyor. Eski sevgilisine habersiz geldiği için kızan Selen, Emir’in kendisini tehdit etmesiyle daha da sinirlenirken; Levent odaya dalıyor. Emir’i karısının yanında masada gören Levent, Selen ile baş başa kaldıklarında “Sen dün gece de onun yanındaydın değil mi?” diye soruyor.

Cana istediği için ona kısır yaptıran Gülcihan, onunla laflarken içeriye Feride’nin gelmesi ikisini de şaşırtıyor. Hiç konuşmadan Cana’ya tokat atan Feride, “Yazıklar olsun size. Size kızımı verdiğim güne lanet olsun” diye Gülcihan’a bağırıyor. Akabinde fenalaşan Feride, ilacını içince rahatlıyor. Aynı anlarda Nalan’a hediye aldığını mesajla bildiren Sedat, Cana’ya buluşmak istediğini söyleyince; Feride’nin bebeği öğrendiği cevabını alıyor. Rafet’le buluşan Feride ona, Cana’nın bebeğinin Sedat’tan olduğunu söylüyor.

Eşyalarını toplarken Hayri’nin bıçağının kendisinde kaldığını fark eden Nalan, onu arayarak otoparkta kendisini beklemesini istiyor. Onun yanına giden ve Hayri ile muhabbet eden Nalan’ın çıktığını öğrenen Sedat, eşini almak için arabaya gidiyor. Karısının arabada Hayri ile konuştuğunu fark edip bozulan Sedat, “Ne oluyor orada?” diyerek arabanın yanına gidiyor. Karşılık gülerken camda Sedat’ı gören Nalan ve Hayri de büyük bir şok yaşıyor.

Camdaki Kız 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Çareyi Cana’yı Kaçırmakta Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler