Ana SayfaDizilerAldatmak 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oltan'dan Güzide'ye Sürpriz Teklif!

İlgili Postlar

Aldatmak 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oltan’dan Güzide’ye Sürpriz Teklif!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aldatmak, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakim tam Oylum’un cezasını açıklayacağı sırada Güzide, onu rüşvetçilikle suçluyor. Dava sonuçlanmadan ortalık karışıyor. Güzide, nezarete atılıyor. Davut Tekel gelip ifadesini veriyor. İsmet hakimin rüşvet aldığı anlaşılıyor. Oylum’un suçsuz olduğu anlaşılıyor. Tim ise tutuklanıyor. Oltan’dan Güzide’ye sürpriz bir teklif geliyor.

Perşembe Dizileri 2022

Oltan’dan Güzide’ye Sürpriz Teklif!

Aldatmak dizisinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güzide, Oylum’un hapis cezasına tepki gösterip hakimi rüşvetçilikle suçlayınca kendini nezarethanede buluyor. Hakim ve Yenersoy Ailesi arasında adli bir savaş patlak veriyor. Bu süreçte Güzide, Sezai’den büyük destek görüyor. Kendisini kurtarmak için büyük çaba sarf edenler arasında, beklemediği bir isim de vardır.

ALDATMAK 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkeme çıkan kargaşanın ardından Oylum’un davası karara bağlanmıyor. Güzide nezaretteyken mahkemeye beklenen tanık Davut Tekel geliyor. Davut, o gece olanları bir bir anlatıyor. Kendisinin tehdit edildiği için gerçekleri sakladığını o gece kaza yapanın Tim olduğunu anlatıyor.

İfadeler zapta geçiyor. Sezai, İsmet hakimin rüşvet aldığını belgeleyen bir fotoğrafı savcıya sunuyor. Lara, Ozan’a Kaan’ı öldürdüğünü bildiğini söyleyen bir video gönderiyor. Ozan, onun mesajıyla ne yapacağını bilemiyor. Kaan ile Lara, Ozan’a şantaj yapıp para alma planları yapıyor.

Ozan Lara’yı arayıp ona bunu nasıl anladığını soruyor. Oda, evde gizli kamera olduğunu söylüyor. Bu bildiklerini unutmak şartıyla ondan Kaan’ın arabasını alıp başka yere götürmesini istiyor. Ozan, arabayı alıp götürürken Oltan’a yakalanıyor. Oltan, Ozan’ı sıkıştırınca onun paraları Kaan’a kaptırdığını ve onu öldürdüğünü öğreniyor.

Lara’nın da onu tehdit ettiğini öğrenince Ozan’ın çok aptal olduğunu düşünmeye başlıyor. Ozan’a o parayı kendisine kendisine ödemesini söyleyip onu gönderiyor. Daha sonra Oltan Lara’nın evine giriyor. Lara Kaan’la telefonda konuşarak içeri giriyor. Ona, oynadıkları oyunu bildiğini Kaan’a iki gün süre verdiğini, Ozan’dan aldığı parayı kendisine getirmesini iletmesini söylüyor.

İsmet hakim rüşvet almaktan gözaltına alınıyor. Oylum, tutuksuz yargılanmaya devam ediyor. Bu arada Tarık kızının okulu bıraktığını ve kendilerine yalan söylediğini anlıyor. Baba kız, büyük bir yüzleşme yaşıyor. Yeşim ise, Tarık’ı eve döndürmek için Burcu’yla bir plan yapıyor.

Parayla tuttuğu adamlar tarafından kapkaça uğramış gibi yapan Yeşim, Burcu’dan Tarık’ı aramasını istiyor. Tarık, Yeşim’in yaralandığını öğreniyor. Ama Burcu, Yeşim’i parayla tuttuğu adamla konuşurken görüntüleyip saklıyor. Bu arada Tim’in tutuklandığını Oylum televizyondan görüyor.

Tüm aile, büyük bir mutluluk yaşıyor. Tam her şey yoluna girmişken Oltan Güzide’nin yanına bir dosyayla geliyor. Güzide ona, dosyanın ne olduğunu soruyor. Oda kendisinin dava dosyası olduğunu o davanın kendisinin lehine sonuçlanmasını istediğini söylüyor.

Aldatmak 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Oylum’a Aşkını İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler