Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sude İle Fırat...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sude İle Fırat Arasında Aşk Dedikodusu Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 8. yeni bölümüyle 24 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Hakan’ın öldüğü gün arabasının görüntülendiği videoyu kendisine kimin gönderdiğini bulmaya çalışır. Öncelikle arabadan kurtulmaya çalışır. Sonra Yılmaz’ın kendisini tehdit edebileceğini anlayıp onu işe kimin aldığını öğrenir. Dila’nın aldırdığı ortaya çıkınca da gidip Yılmaz’la yumruklaşır. Elif, telaşla koşmaya başlıyor. Sonra kanlar içinde yerde yatarken bulunur.Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sude ile Fırat arasında aşk dedikodusu çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Sude İle Fırat Arasında Aşk Dedikodusu Çıkıyor!

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm 2. fragmanında; Yaralı bir şekilde bulunan Elif hastaneye kaldırılıyor. Fırat Elif’i arıyor. Güneş telefonu açıyor. Ancak bir türlü Fırat’a cevap veremiyor. Sude Fırat’ın Elif’e ve Güneş’e olan ilgisini artık anlamak istiyor ve ona Güneş’in onun kızı olup olmadığını soruyor. Ümran, oğlu ile Sude’yle beraberken Fıra masadan kalkıyor. Sude, Fırat’ın peşinden gittiğinde basınla karşılaşıyorlar. Muhabirler Fırat’a, Sude’yle ne zamandır birlikte olduğunu soruyor. Bu Ümran’ın planı mı?

İşte Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, abisini Güneş’in kim olduğunu annesine söylemekle tehdit ediyor. Fırat, mecbur kalıp doktorlarla konuşup Dila’yı hastaneden çıkartıp eve getiriyor. Ümran, kızını karşısında görünce Fırat’a çok kızıyor. Onun kendisini öldürmeye çalıştığını ve hastanede olması gerektiğini söylüyor.

Fırat Dila’nın peşine adam takıyor. Onun nerede ne yaptığını öğrenmek istiyor. Dila dışarı Yılmaz’la buluşmaya gidiyor. Takip edildiğini anlayınca da onunla telefonda konuşuyor. Bu arada Ümran’ın içine bir şüphe düşüyor. Güneş’in Fırat’ın kızı olduğunu düşünmeye başlıyor. Elif, evi Fırat’ın aldığını öğrendikten sonra işinden istifa edip arkadaşının yanında kalmaya başlıyor.

Arkadaşının annesi ise onları istemiyor. Bunu onların yüzüne vurarak her fırsatta söylüyor. Elif’in zor durumuna daha fazla dayanamayan arkadaşı ona para bulup veriyor. Elif, mecburen o parayı alıp kendisine bir ev buluyor. Emlakçı zannettiği kişiye 8 bin lira veriyor. Eşyalarını toplayıp eve gittiğinde evin içinde başkalarını buluyor.

Dolandırıldığını anlayan Elif, yine istenmediği eve gitmek zorunda kalıyor. Ümran, Elif’in işten ayrıldığını öğrenip onun yanına gidiyor. Onu kendisinin işe aldığını ve ondan memnun olduğunu söyleyip işten neden ayrıldığını soruyor. Elif de, Fırat’la aralarındaki bir sorun yüzünden ayrıldığını söylüyor.

Ümran Elif’e, Güneş’in babasının onlara ev para bırakıp bırakmadığını soruyor. Bırakmadığını öğrenince iyice kafası karışıyor. Dila Yılmaz’dan, abisinin bir açığını bulmasını istiyor. Oda onun odasına girip bilgisayarından bir video alıyor. Fırat Güneş’le Elif’i çiftliğe götürüyor. Orada Elif’ten tekrar özür dileyip kendisini affetmesini istiyor.

Elif Fırat’a, kendisine bir daha yalan söylememek şartıyla affedebileceğini söylüyor. O sırada Fırat’ın telefonuna bir tehdit mesajı ve bir video geliyor.

Bir Küçük Gün Işığı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif’i Kim Yaralıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler