Ana SayfaDizilerAldatmak 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Oylum'a Aşkını İlan Ediyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Oylum’a Aşkını İlan Ediyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Aldatmak, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan’ın eski sevgilisi Kaan’la birlikte bir tehdit videosu çekip Ozan’a gönderir. Sezai, Oylum’un avukatlığını üstlenip onun kurtulması için uğraşır. Oylum, babasını suçlayan sözler sarf eder. Tarık, Oylum’un okulu bıraktığını ve kendilerine yalan söylediğini öğrenip kızıyla yüzleşir. Oylum ise, istemediği bir bölümü okumak istemediğini, bu yalanı onlara söylerken ne kadar acı çektiğini anlatır. Aldatmak 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga Oylum’a, aşkını ilan ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Tolga Oylum’a Aşkını İlan Ediyor!

Aldatmak 5. bölüm 2. fragmanında; Oylum Tolga’nın annesini ne kadar sevdiğini anlayıp kıskanıyor. Tolga, onun annesini gerçekten çok sevdiğini, bir de onun annesi olduğu için kendi öz annesi gibi gördüğünü, çünkü onu çok sevdiğini söylüyor. Oylum, Tolga’nın aşkına karşılık verecek mi?

İşte Aldatmak 5. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1582827765912719361

ALDATMAK 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan Kaan’ın kendisini dolandırdığını anlayınca onunla tartışmaya giriyor. Tartışma yumruklaşmaya dönüşüyor ve Ozan Kaan’ı bıçaklıyor. Oylum, mahkemeye çıkıyor. Hakim onun tutuksuz yargılanmasına karar veriyor. Yeşim, Tarık’la barışıyor ve artık onun Güzide’den boşanıp kendisiyle evlenmesini istiyor.

Tarık’ın konuşmalarından Güzide’nin boşanmaya yanaşmadığını zannedip Adliye’ye gidiyor. Güzide’nin karşısına çıkıp ondan kocasının yakasını bırakmasını söylüyor. Daha sonra ona hakaretler edip onu gurursuzlukla suçluyor. Orada geçen savcı Yeşim’i karakola gönderiyor.

Güzide Yeşim’den şikayetçi olmuyor. Tarık karakola gidiyor ve Yeşim’in anlattıklarına inanıyor. Güzide’nin yanına gidip ona Yeşim’i yanına çağırıp hemde onu kendisini darp etme suçuyla tutuklatmasının hesabını soruyor. Güzide ise, Tarık’a cevap bile vermiyor. Ertesi gün Yeşim’in Güzide’ye saldırma anlarını çeken biri paylaşımda bulunuyor.

Tarık sonradan videoyu seyredip Yeşim’le konuşmaya gidiyor. Onun yalan söylemesini affetmeyip evi terk ediyor. Yeşim ise, onun da kendisine yalan söylediğini bu yüzden kendisini affetmesini istiyor. Kaan, ufak bir sıyrıkla kurtulup Ozan’ın eski sevgilisinin yanına gidiyor.

Onunla konuşup Ozan’ı korkutmak için bir plan yapıyorlar. Sezai, Oylum’un dosyasında bir isme rastlıyor. O ismin uyuşturucu işiyle uğraştığını ve bu işi konsolosluk aracılığıyla yaptığını düşündüğünü Güzide’ye anlatıyor. O adamı mahkemeye şahit olarak getirmeye ikna etmek için Güzide Oltan’dan yardım istiyor.

Oltan gidip adamla tehditkar konuşup onun mahkemede şahitlik etmesini istiyor. Mahkeme başlıyor ve adam mahkemeye geç kalıyor. Hakim, hemen kararı açıklamak isteyince Güzide hakimi rüşvet almakla suçluyor.

Aldatmak 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Tehdit Mesajı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler