Ana SayfaDizilerYasak Elma 152. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız'ı Bulmak İçin Ortalığı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 152. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız’ı Bulmak İçin Ortalığı Birbirine Katıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 152. yeni bölümüyle 24 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Caner ile Emir, hapishaneden kurtulur. Kefaret parasını ödeyen ise Kumru çıkar. Yıldız, Zeynep’e imzalattıkları kağıdı yırtıp atar. Ender ile Yıldız, Zeynep’e onun kocasının kendilerinden ona boş kağıt imzalatmak istediklerini açıklar. Zeynep, kocasıyla buluşup ya onu rezil edeceğini yada, mallarının yarısını istediğini söyler. Saffet, Zeynep’e o kağıdı imzalatmak için onu kaçırır. Ama maskeli adam Zeynep’le birlikte Yıldız’ı da kaçırır. Patronuna ise kadınlardan birinin öldüğünü söyler. Yasak Elma 152. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, Yıldız’ı bulmak için ortalığı birbirine katıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Yıldız’ı Bulmak İçin Ortalığı Birbirine Katıyor!

Yasak Elma 152. bölüm 1. fragmanında; Doğan Yıldız’ın kaçırıldığını anlayıp ortalığı birbirine katıyor. Hilal Doğan’ın Yıldız için bu kadar endişelendiğini görünce onun hala Yıldız’ı sevdiğini anlıyor. Ender’de, Yıldız için endişe etmeye başlıyor. Yıldız, kendisine gelip eve geliyor. Doğan Yıldız’ı gördüğü için çok mutlu oluyor ve ona birlikte akşam yemeğine çıkma teklif ediyor.

İşte Yasak Elma 152. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 151. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, karşısında Zeynep’i görünce şok olur. O kağıdı imzalattıkları kadının kardeşi çıkmasıyla Yıldız hemen o kağıdı yırtıp atar. Saffet ise, Yıldız’ın Zeynep’in ablası olduğunu öğrenir. Caner ile Emir, hapisten çıkıp Yıldız’ın evine gelir. Bu arada kendilerinin kefaretini kimin ödediğini de merak ederler.

Saffet, Leyla’ya onun buldukları kadınların isteklerini yapmadığını öğrenir. Araştırdıktan sonra Ender’in yakın arkadaşı Yıldız’ın adamının Zeynep’i hava limanından aldığını öğrenir. Sonra Yıldız’ın Zeynep’in ablası Doğan’ın da karısı olduğunu öğrenir. Caner ile Emir, kendilerinin kefaretini Kumru’nun yatırdığını öğrenir.

Doğan kızının, dört yüz bin lira nakit çektiğini öğrenip onu sıkıştırır. Onun Caner ile Emir’in kefaretini ödediğini öğrenir. Ama Kumru, onlara yardım etmek istediğini ve ettiğini söyler. Handan, Hilal’i yakın takibe alır. Onun Doğan’la ayrı odalarda yattığını anlar.

Hilal’e, Doğan’la gerçekte nişanlı olmadıklarını söyler. Oda, Handan’ın gözünün önünde Doğan’ın yatak odasına gidip ona durumu anlatır. Daha sonra Doğan’a ondan ne kadar hoşlandığını söyleyip onu öper. Doğan, o anda Yıldız’ı hayal edip geceyi Hilal’le geçirir. Sabah kalktığında ise bu yaptığından pişmanlık duyar.

Saffet Doğan’ın yanına gidip ona Ender’le Yıldız’ın, kendisine oyun oynadığını hatta bu evliliği yapmasında bile onların parmağı olabileceğini söyler. Doğan ise ona, bunun mümkün olmadığını söyler. Saffet, biriyle anlaşıp onlardan Zeynep’i kaçırıp ona o imzayı attırıp geri bırakmalarını ister.

Maskeli biri yalıya girip herkesi uyutur. Yıldız, kardeşinin odasına girdiğinde birinin onu kaçırdığını görüp engel olmaya çalışır. Maskeli Yıldız’ın kafasına vurup onu bayıltır. Yüzünü gördüğü içinde onu da kaçırmak zorunda kalır. Adam Zeynep ile Yıldız’ı kaçırıp götürür ve sonra patronunu arar. Ona kadınlardan birinin öldüğünü söyler. Zeynep, kendisine gelir.

Yasak Elma 152. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler